Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki párban van csak én nem?

Figyelt kérdés
Közeli ismerőseim közül mindenkinek van valakije. Na meg a korosztályomba az összes lánynak van pasija, aki nekem tetszik, a többi meg nem érdekel. Így általában mindenki a saját párjával van elfoglalva, és csak arról beszél, ráadásul a legtöbben csak úgy divatból vannak együtt , na mind1. Így nekem is lehetne, de én nem jövök össze olyan lánnyal aki nem érdekel, csak azért, h legyen mellettem valaki. Lassan leáldozik ez a párkapcsolati biodiverzitás, és az lesz a menő aki single , mer már gyakorlatilag mindenkinek van párja.../haha, csak nekem nem:D/ Félreértés ne essék, nem irigységből írom, én pl. nem feltétlen akarok párkapcsolatot mostanában, csak ez az őrület, h mindenki kényszeresen a párját keresi.

2012. dec. 5. 05:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért mert párban lenni jó :D

Elég szar a világ. Van aki persze képes ezen még tovább rontani és a kapcsolatában a másik fejére cuppanni 110%osan :D. De nem minden párkapcsolat ilyen.

2012. dec. 5. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:
oké
2012. dec. 5. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom melyik korosztályba tartozol, de nekem sem az a fontos, hogy mindenáron legyen valakim. Ezért vagyok egyedül már másfél éve. Találkozgatok néha számomra szimpastikus fiúkkal azért, hogy megismerjem őket, de kb. két hét után rájövök, hogy nem tudok egy hullámhosszra kerülni velük rendesen, nem mozdítanak meg bennem semmit, nem érzek többet irántuk rokonszenvnél, tehát hogy úgy mondjam, nem tükröződött vissza a személyiségem senkiből. Ettől jobban nem tudom megfogalmazni.

Én sem értem egyébként, hogy mi ez a "párt akarok mindenáron" mizéria mostanában. Lehet, hogy a sok hülye háiwúúúdi ostoba film megtette a hatását. Ugye a legtöbb filmben ott a szerelmi szál, mindegy, hogy mi a film fő témája és rengeteg van, ami kifejezetten szerelmi történet.

Szóval ezzel simán bele lehet súlykolni az emberekbe, hogy akarjanak kapcsolatot, mert csak úgy lehetnek boldogok. Én ezt tudom elképzelni.

26/L

2012. dec. 5. 09:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Haha én is igy érzek mint te :D És hát nem tudom engem egy kicsit zavar is ez a "pártalanság" magyarosan megfogalmazva :D de azért bármennyire is akarok most barátot nem jönnék össze olyannal akibe nem vagyok szerelmes csak h legyen vkim..:/ (Amúgy én néha irigy vagyok ha boldog párokat látok) 18/L
2012. dec. 5. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!