Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki párban van csak én nem?
Azért mert párban lenni jó :D
Elég szar a világ. Van aki persze képes ezen még tovább rontani és a kapcsolatában a másik fejére cuppanni 110%osan :D. De nem minden párkapcsolat ilyen.
Szia!
Nem tudom melyik korosztályba tartozol, de nekem sem az a fontos, hogy mindenáron legyen valakim. Ezért vagyok egyedül már másfél éve. Találkozgatok néha számomra szimpastikus fiúkkal azért, hogy megismerjem őket, de kb. két hét után rájövök, hogy nem tudok egy hullámhosszra kerülni velük rendesen, nem mozdítanak meg bennem semmit, nem érzek többet irántuk rokonszenvnél, tehát hogy úgy mondjam, nem tükröződött vissza a személyiségem senkiből. Ettől jobban nem tudom megfogalmazni.
Én sem értem egyébként, hogy mi ez a "párt akarok mindenáron" mizéria mostanában. Lehet, hogy a sok hülye háiwúúúdi ostoba film megtette a hatását. Ugye a legtöbb filmben ott a szerelmi szál, mindegy, hogy mi a film fő témája és rengeteg van, ami kifejezetten szerelmi történet.
Szóval ezzel simán bele lehet súlykolni az emberekbe, hogy akarjanak kapcsolatot, mert csak úgy lehetnek boldogok. Én ezt tudom elképzelni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!