Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki párban van csak én nem?

Figyelt kérdés
Közeli ismerőseim közül mindenkinek van valakije. Na meg a korosztályomba az összes lánynak van pasija, aki nekem tetszik, a többi meg nem érdekel. Így általában mindenki a saját párjával van elfoglalva, és csak arról beszél, ráadásul a legtöbben csak úgy divatból vannak együtt , na mind1. Így nekem is lehetne, de én nem jövök össze olyan lánnyal aki nem érdekel, csak azért, h legyen mellettem valaki. Lassan leáldozik ez a párkapcsolati biodiverzitás, és az lesz a menő aki single , mer már gyakorlatilag mindenkinek van párja.../haha, csak nekem nem:D/ Félreértés ne essék, nem irigységből írom, én pl. nem feltétlen akarok párkapcsolatot mostanában, csak ez az őrület, h mindenki kényszeresen a párját keresi.

2012. dec. 5. 05:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Minden nap van 50 ilyen kérdés papi nemtudom érzékeled-e. :)
2012. dec. 5. 05:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát bocs de nem szoktam minden nap ezt az oldalt nézegetni.
2012. dec. 5. 05:36
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Ronda vagy, mint a halál, azéé.
2012. dec. 5. 05:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Írod, hogy nem is akarsz párkapcsolatot.

Akkor most csak azért nyávogsz, mert "trendi"?

2012. dec. 5. 05:42
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem nem!!!

Ez nem jó válasz, mert jól nézek ki.

Ez az egyetlen amiben biztos vagyok.

De mondom, nekem NEM KELL kapcsolat!!!!!!

Nem ez volt a kérdés. Én azt nem értem, mi lett ezzel a világgal, hogy mindenkinek csak az számít, hogy legyen mellette valaki, és nem is az, hogy ki.

2012. dec. 5. 05:44
 6/14 A kérdező kommentje:

"Írod, hogy nem is akarsz párkapcsolatot.

Akkor most csak azért nyávogsz, mert "trendi"? "

IGen!:D

2012. dec. 5. 05:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Aha, de hallod az a tuti benne, hogy nem kell mindennap nézni, mert a régieket is tárolja és lehet keresni is. Azt áruld még el pls. hogy mi az a párkapcsolati biodiverzitás. mert a biodiverzitás biológiai sokféleséget jelent, de a te iménti kontextusodban sztem baromság. :)
2012. dec. 5. 05:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát nem érted, na mind1.
2012. dec. 5. 05:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja nem értem, pont ezért kérdezem
2012. dec. 5. 06:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, "Fehér" válaszát olvasd el, aztán a te előző válaszaidat, majd próbáld szépen összerakni a fejecskédben a képletet. Ha játszottál gyerekkorodban puzzle-t akkor menni fog, hajrá! :)

Elnézést az offért, de a kérdésre nem fogok válaszolni, mert az értelmetlenül összerakott mondatokon kívül láttam még "mind1"-t, (ember, az két betű plusz, miért nem lehet kiírni? Óó, hát persze, mert így trendi), és még sorolhatnám NA DE MIND1. :)

2012. dec. 5. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!