Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fél mindenki ettől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asddsa90 kérdése:

Miért fél mindenki ettől?

Figyelt kérdés
miért fél miden fiú/pasi a csóktól, és hogy mit szólnak, hogy mekkora a farkuk mérete?
2012. nov. 14. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fél, hülye vagy.
2012. nov. 14. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt miből vontad le? Az itt kiírt kérdésekből?
2012. nov. 14. 17:47
 3/5 A kérdező kommentje:
igen ebből, mindenki csak rinyál, hogy jaj mi lesz meg, hogy ez a farok méret mekkora stb..
2012. nov. 14. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a net rinyaoldala. :)
2012. nov. 14. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
én csak attól félek, hogy túl hatalmas a pöpecem, és amikor berakom a lánynak akkor ordibálni fog, mert azt hiszi hogy egy sodrófát dugtam bele. amúgy csókolozni se merek, mert félek ,hogy elkapok a lánytól szájherpeszt és akkor járhatok vele kezelésre. de úgy se fog összejönni egy lány, mert nem merem őket megszólítani, mert ronda csúf vagyok. brr brr brr megyek is vissza a sarokba sírni, mert ha észreveszi anyukám, akkor szól apunak aki szíjjal agyonver és ledob a tajgetoszról hogy meleg a fia.
2012. nov. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!