Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy a mai lányok nem a kedvességükről, gyengédségükről, nőies, lágy jellemvonásaikról híresek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem fiú létemre több együttérzés, szeretet, kedvesség, jóindulat van bennem, mint sok lányban.2012. dec. 4. 23:45
11/17 anonim válasza:
Igazából szerintem azért, ahogy először viselkedik még nem lehet azt mondani, hogy ne lenne kedves, gyengéd, együttérző. Sajnos a kedves embereket sokszor használják ki, így én is csak annak az embernek mutatom ki ezt az oldalamat, akiben megbízom annyira, hogy tudjam, valószínűleg nem él vissza vele.
12/17 anonim válasza:
Én nem értem ezt, lehet, hogy én egy másik dimenzióban élek mint a kérdező, de valahogy mindig megtalálom a kedves, rendes csajokat. Ja mondjuk az igaz, hogy nem a lehasznált, flegma, party hulladék, agyhalott pics@k között keresgélek.
13/17 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy sokan azzal jönnek, hogy "nem akarom, hogy a kedvességemmel visszaéljenek". Mégis hogy lehetne ezzel visszaélni??
14/17 anonim válasza:
Gondolkozni tudni kéne, és akkor rájössz, hogy élhetnek vele vissza.
De, ha esetleg segítség kell, akkor írok példát: Volt egy jó barátom 9.-be, sokat bántották, kiálltam mellette, amikor engem bántottak, ő nem állt ki mellettem. Így érthető a kedvességgel való visszaélés és kihasználás?
Kérdező veled nem is értem miért nem kedvesek a nők, hiszen te olyan keveseket mondasz/írsz róluk, süt rólad az értelem. Áá nem értem... ;-)
15/17 anonim válasza:
Lehet hogy azért nem állt ki melletted, mert a támadóidnak volt igaza. Képmutatás csak hálából kiállni valaki mellett. Igaza volt! Jól csinálta. Nem kell a képmutatás mindenáron.
16/17 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem kedvességgel való visszaélés. Ha neked volt igazad és ő nem állt ki melletted akkor ez őt minősíti,ezért nem kell mindenkivel bunkónak lenned. Attól, hogy valakiben megbíztam és visszaélt a bizalmammal, még nem leszek távolságtartó, mert ezzel nem én sérülök, hanem ő veszt el egy értékes embert.
17/17 anonim válasza:
Azzal bántottak, hogy nem vagyok menő, meg csúnya vagyok, aha tényleg jogos bántás ;-)
És a barátunkért akkor is kiállunk, ha nincs igaza, max kettesben elmondom neki, hogy ezt nem így kellett volna. Ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!