Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki csúnya az sosem lehet boldog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csúnya az sosem lehet boldog?

Figyelt kérdés
Akármelyik lánynál próbálkozom mindig a külsőm miatt utasít el, már belefáradtam, hogy hiába minden egy lány sem akar engem.
2012. dec. 4. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ajj, kicsim...

Egyszer mutattam egy képet a barátnőmnek a legszebb pasiról, akit valaha láttam. A reakciója az volt: Dehát ez ronda...

Van egy fiúismerősöm, sokat cseszegetik a külsejével, fiúk-lányok egyaránt, de (nem csak) szerintem eszméletlenül aranyos, ráadásul ennivaló a személyisége is (igen, ez is számít).

Vannak még srácok, akit más lány rondának tart, én viszont bármikor ugranék érte. Ugyanígy van olyan, aki engem nem vonz, de másnak ő a legszebb. Ez így van rendjén.

Találkozz minél több emberrel és majd jön az eredmény!

2012. dec. 4. 20:16
 12/16 Hanariko ***** válasza:
Jean Reno egyáltalán nem ronda!!
2012. dec. 4. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Jean Reno ronda? Na neked se lehetnek nagy igényeid, á dehogy... Hozzám képest ő álompasi.
2012. dec. 4. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én is örülnék ha Jean Reno ábrázatom lenne. :D
2012. dec. 4. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha sok pénzed lesz akkor ez a probléma meg fog oldódni.
2012. dec. 4. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Meg kell találni egyedül boldog lenni. Ezért szép az élt, rengeteg célod lehet vele!
2012. dec. 5. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!