Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a sok "csúnyafiús" kérdést egyazon személy teszi fel szerintetek?
Figyelt kérdés
Mert már baromi fárasztó :DD2012. dec. 4. 20:01
11/21 anonim válasza:
Nem tudhatod. Senki nem tudhatja, mert nincs nicknév hozzá. Ahogy a százalékok is napról napra változnak. Egyébként meg rengeteg embert érinthet a dolog, simán az összes ide gyűrűzhet be Magyarországról. Akármi lehet.
12/21 anonim válasza:
De a gondolkodás odáig már nem jut el, hogy a felszínes csajjal aki után áhítoztok nem tudnátok rendes kapcsolatot ki alakítani, mert más az értékrendetek?!
13/21 anonim válasza:
Kb 3-4 maximum. Csak soknak akarnak tűnni, nemrég bevetették ezt a trükköt is. Segítséget nem akarnak, nőt valójában nem akarnak, csakis nyafogni akarnak, semmi mást.
14/21 anonim válasza:
Nem a külső a baj,mégis honnan vetted ezt a hülyeséget?
15/21 anonim válasza:
Probléma tényleg az, hogy nem a megoldást keresik, hanem csak azt akarják, hogy valaki más is mondja meg nekik, hogy igen ez tényleg nagyon rossz :DD A kisugárzás sokkal fontosabb a külsőnél, de ezt nehezen értenék meg szerintem.
16/21 anonim válasza:
A kisugárzás csak duma, amivel a lányok előszeretettel takaróznak. Vmiért mindig azoknak a férfiaknak van jó "kisugárzásuk", akik jól néznek ki.
17/21 anonim válasza:
"A kisugárzás csak duma, amivel a lányok előszeretettel takaróznak. Vmiért mindig azoknak a férfiaknak van jó "kisugárzásuk", akik jól néznek ki." Ez pontosan így igaz! Aki nem született jóképűnek, az baszhatja a csajozást. Olyankor fordul fel a gyomrom, amikor a nők ilyen okoskodásokat osztanak meg faszbookon, hogy nem a külső a fontos, hisz a kincsesláda se kívülről ragyog. Képmutatás,az megy.
18/21 anonim válasza:
Ez a csak felszínes lányokkal próbálkozol duma egy hattttalmas közhely, vannak ilyen klisé dumák. Hol van az ráírva egy szép igényes lányra hogy felszínes vagyok ,vagy nem vagyok. hol kéne nekem egy nőről ezt kitalálni. Tehát ebből arra következtetek,hogy egy magára adó igényes, szép és csinos dekoratív leányzó az már feltünési viszketegségben szenvedő riban c és nem érdekli már csak a külsőd. EZ butaság. De mégis az tény,hogy mindenkinek ezek a lányok kellenek, egykét "nagyotlátó,vaksi" emocióman kivételével.
19/21 anonim válasza:
Én bevallom, csak felszínes lányoknál próbálkozom... mivel nem felszínes lányok nem léteznek.
20/21 anonim válasza:
De léteznek, csak nincsenek sokan. Ezek legtöbbje is ronda, ezért elvesznek a lelki útvesztőben, és a belsőre kényszerülnek koncentrálni, meg van egykét mélyen vallásos szép lány, azok sem felszínesek. A többi felszínes, jól is teszik.Azokat legalább könnyű felszedni. /már akinek nincsenek külső bajai/ inkább a belsősöknek kedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!