Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szerelem? Azóta is sokat jelent az a személy vagy közömbös lett?
nem tudom, hogy szerelem volt-e vagy fellángolás. kb 3 hétig tartott. talán szerelem. tény, hogy úgy soha senki iránt nem éreztem, és sokáig azt hittem más iránt nem is tudok :D
inkább már közömbös, de még mindig eszembe jut mennyire oda voltam érte, és milyen szépvolt azaz 1-2 hét, és aztán milyenszar az utána következő. vegyes érzéseim vannak, de maga a személy talán már közömbös
1év 3hónapig tartott, 16.5 voltam, mikor összejöttünk Ő meg 13.5 És én vagyok a nő. :)
Az egyik gimis barátnőm öccse, ő hozott össze minket. Olyan igazi tiniszerelem volt, Ő volt nekem mindenben az első...fontos volt, de ma már nincs jelentősége, az sem hatott ki sehova, hogy vele vesztettem el. Kicsit keserű, mert a végén már csúnya vitáink voltak és szívtelenül dobott...
23N
Kérdező, sajnálom és átérzem a helyzeted, sajnos épp az az, amit viszonzatlannak hívnak, nem kívánom én sem senkinek.
Nekem ugyan az első néhány nem is volt viszonzatlan, de már semmit nem jelentenek, egyáltalán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!