Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti hogyan küldenétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan küldenétek el egy csúnya lányt, hogyha elhívna randira?

Figyelt kérdés

2012. dec. 4. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy épp alakulóban van valaki és nem szeretsz több vasat a tűzben tartani, hisz az egyik féllel szemben sem fair. ;)
2012. dec. 4. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy, egyszerűen lesz*rnám. Ha meg zaklat: bocs nincs kedvem.
2012. dec. 4. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok olyan helyzetben, hogy ezt megtegyem.
2012. dec. 4. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok és az elso valaszoloet fogadnam el legjobban, ha tudnam h kamuzol, ha nem.
2012. dec. 4. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Első vagyok: Köszi előző!

Az igazság az, hogy így még jó színben is tünteted fel magadat, hogy milyen rendes vagy, hogy nem állsz le úgy vele, hogy közben van más is a képben. Persze hazugság, de legalább nem durva és nem lepattintós a hatása.

2012. dec. 4. 20:18
 6/13 Thom12 ***** válasza:
19%

Bocs első, de neked hogy esne, ha egy csaj

így pattintana le, és tutira tudnád, hogy

kamuzik, sehol, senkie?

Miért kell hazudni? Ez undorító, gerinctelenség!

A hozzászóló lánynak, külön köszönöm, hogy

még kamu esetén is tetszene, hogy így ráznak

le! Ezek szerint a lányok alapból ilyen férgek!

TISZTELET A KIVÉTELNEK, BOCS AZ ÁLTALÁNOSÍTÁSÉRT!

De én ronda fiú vagyok, és eddig még minden

csaj hazugsággal rázott le! Gratulálok nekik!

2012. dec. 4. 20:34
 7/13 BubisBublek860 ***** válasza:
50%
Utálom az olyanokat akik elküldenek a f@szba egy lányt csak mert csúnya és itt sírnak, hogy sose lessz barátnőjük stb...Csakmert csúnya egy lány nem kell egyből elküldeni a f@szba ahogy a hülye nőstények szoktak mintek. Urak!!! Ne süllyedjünk le a nők szintjére pls....Mondjátok meg a csajnak, hogy talizhattok de nem akarsz semmi komolyat. Max egy paprikáskrumplit!!!
2012. dec. 5. 01:24
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
nem tom te most a fiu vagy e, de ha igen, akkor csináld azt a lánnyal, amit a lányok szoktak veled, ha nem jössz be nekik. Találj ki többszörösen megerösitett kifogásrendszereket.
2012. dec. 6. 17:07
 9/13 Egy Wiwee válasza:
Én csaj vagyok és nem azért, ha valaki csúnya az nem minden, mert meg kell ismerni belülről is és ha nem tetszik a természete akk se mondj neki csúnyát vagy becsüld le a külseje miatt, mert az hímsoviniszta dolog!!! Am, én egyszer a suli legrondább fiújával jártam, de attól még nem becsültem le!
2012. dec. 6. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:

legrondább? sztem ilyen kijelentésekkel ne dobálozz :D

a legrondább fiu az iskoládban valoszinüleg valamelyik antiszoc pattanásos stréber vézna alacsony csicskagyerek lehetett. persze te nem azzal jártál...

2012. dec. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!