Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett ilyen durván velem ez a lány?
hát nem tudodm, a pasik többsége megsértődik meg túlreagálja ha lekoppintják, én pl rühellem ha lecicáznak ilyenkor megmondom hogy hagyjon már és megint én vagyok a gonosz, kőszívű r@banc...
amúgy egy darabig mindenki tud másként viselkedni de pont Fb-n nincs értelme ami ott történik az nem komoly, ezt úgy értem ha azon keresztül keresel csajt azt téged is minősít, ez hogy addig kedves míg egyedül van utána előjön az igazi én szerintem hülyeség.
Rossz ötlet foglalt lányokat cicázni. (Engem akkor is rossz ötlet cicázni, amikor éppen nincs párom.)
Az más kérdés, hogy ezt intelligensebben is el lehetett volna intézni. Ettől függetlenül nem hinném, hogy gonosz lenne a lány, csak rossz fejezte ki magát / felkapta a vizet.
(Kellett nekem is mostanában kifejtenem néhány embernek, hogy a "baby", "édesem" meg hasonló becenevek a páromnak vannak fenntartva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!