Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás (randi). Mit vigyek/vigyek neki, és hová vigyem el?
A munkahelyen megismerkedtem egy lánnyal, először találkoztunk beszélgettünk, és nekem nagyon be jön, tetszik. De szerintem én sem vagyok neki közömbös. Többször is rám mosolygott.
Fb-n, bókolgattam neki, jól fogadta, örült neki, mondta hogy elpirul :$. Utána irtam neki, hogy nem tudom h feltünt-e neki, de tetszik, és szeretnék vele jobban megismerkedni. Erre írta hogy igen feltünt neki... Ezután megkérdeztem h mi a véleménye rólam, mondta hogy kedves vagyok.... Utána kértem tőle egy találkát, ő adott egy időpontot, hogy hol és mikor találkozzunk.
Azt is mondta hogy 'Nem ígér semmit'. Ez általában mit jelent?:D
Az lenne a kérdésem, hogy mit vigyek neki, valami ajándékot, vagy ilyesmit, és hová vigyem el? Mert ugye az utcán találkozunk, nem pl moziba vagy ilyenek.
Sétálni, vagy pl cukrászda? Nem tudom, vagy kérdezzem meg tőle h hová szeretne menni?
köszi az eddigi válaszokat.
Akkor nem viszek neki semmit, megkérdezem hogy hová szeretne menni, vagy is fel ajánlok neki egy helyet, ha nem tetszik neki, akkor mondjon másikat.
A séta, és a park jó ötlet lenne, van erre szép park, tóval híddal. Csak ő meg fázós, és szerintem fázna. :D
ma 20:42
Gondolom ez most vicces akart lenni. Pedig nem az...
Azért már felnőtt ember létedre lehetne annyi eszed, hogy mivel kell egy lányt levenni a lábáról!
Az meg hogy nem ígér semmit... nyilván annyira nem tetszel neki, ha ezt már előre kijelenti. Sok jóra ne számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!