Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozás (randi). Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozás (randi). Mit vigyek/vigyek neki, és hová vigyem el?

Figyelt kérdés

A munkahelyen megismerkedtem egy lánnyal, először találkoztunk beszélgettünk, és nekem nagyon be jön, tetszik. De szerintem én sem vagyok neki közömbös. Többször is rám mosolygott.

Fb-n, bókolgattam neki, jól fogadta, örült neki, mondta hogy elpirul :$. Utána irtam neki, hogy nem tudom h feltünt-e neki, de tetszik, és szeretnék vele jobban megismerkedni. Erre írta hogy igen feltünt neki... Ezután megkérdeztem h mi a véleménye rólam, mondta hogy kedves vagyok.... Utána kértem tőle egy találkát, ő adott egy időpontot, hogy hol és mikor találkozzunk.

Azt is mondta hogy 'Nem ígér semmit'. Ez általában mit jelent?:D

Az lenne a kérdésem, hogy mit vigyek neki, valami ajándékot, vagy ilyesmit, és hová vigyem el? Mert ugye az utcán találkozunk, nem pl moziba vagy ilyenek.

Sétálni, vagy pl cukrászda? Nem tudom, vagy kérdezzem meg tőle h hová szeretne menni?

2012. dec. 2. 20:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a hamburgerezőbe? :D
2012. dec. 2. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell vinned semmit, mert ez csak egy ismerkedős est, de azt megkérdezheted, hogy hova szeretne menni, bár vannak olyan nők, akik azt szeretik, hogy a pasi céltudatos legyen. Amilyen rossz idő van én teaházba mennék, vagy egy bárba. :)
2012. dec. 2. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ígér semmi az annyival lehet egyenlő, hogy ne éld bele magad a dologba, hogy összejöttök, de ha igen, akkor virulhat a búrád. Kérdezd meg tőle, jobb esetben mondd vmit, ha nem akkor cukrászda, kávézó, vagy valami nyugis hely, ahol tudtok kettesben beszélgetni:) Ha jó az idő, akkor séta is beleférhet, esetleg kürtöskalácsozás a karácsonyi vásárban, ha olyan helyen laktok:)
2012. dec. 2. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Első randira én nem vennék a biztonság kedvéért semmit. Pénzbe kerül, és ha a lány nem hajlik a dolgodra, akkor csak kivágott pénz. Kár pocsékolni rá. Majd később, amikor látod, hogy úgy alakulnak a dolgok, akkor érdemes ajándékokkal halmozni, hogy továbbra is érdekében álljon veled maradni. Előszőr parkba sétálni , vagy egy télifagyira érdemes elhívni, ezek kis költségvetésűek, szintén nem kockáztatsz sok pénzt. Park ingyen van például.
2012. dec. 2. 20:10
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat.

Akkor nem viszek neki semmit, megkérdezem hogy hová szeretne menni, vagy is fel ajánlok neki egy helyet, ha nem tetszik neki, akkor mondjon másikat.

A séta, és a park jó ötlet lenne, van erre szép park, tóval híddal. Csak ő meg fázós, és szerintem fázna. :D

2012. dec. 2. 20:13
 6/9 A kérdező kommentje:

ma 20:42

Gondolom ez most vicces akart lenni. Pedig nem az...

2012. dec. 2. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd ha fáztok összebújtok. Az egyik lehető legjobb ami történhet télen.
2012. dec. 2. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta,hogy nem ígér semmit,akkor nem valószínű,hogy lesz valami a dologból.Már találkoztatok is.Beszéltetek sokat.Lehetne valamivel lelkesebb is.
2012. dec. 2. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért már felnőtt ember létedre lehetne annyi eszed, hogy mivel kell egy lányt levenni a lábáról!

Az meg hogy nem ígér semmit... nyilván annyira nem tetszel neki, ha ezt már előre kijelenti. Sok jóra ne számíts!

2012. dec. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!