Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A párom ma találkozott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ma találkozott a szüleimmel először, nagy veszekedés lett, el kellett menni-e, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A szüleim már a kezdetektől nem örültek annak,hogy vele járok.Sok rosszat hallottak róla.

Sokat verekedett és vitázott másokkal.Apám nagyon szigorú és ma sem volt visszafogott.Anyám persze az ő pártját fogta.

Kezdjük azzal,hogy fél órát késet.

A szüleim amikor meglátták még visszafogottak voltak,hogy gyere be ülj le stb....

Az apám folyamatos kérdésekkel bombázta szegényt,elég kínos kérdésekkel.Én próbáltam elterelni a figyelmét..Nem jött be.Egy normális családban nem így fogadnak egy embert...

A párom sose volt visszahúzódó és keményen az arcába dörgölte,hogy "Mi van már?? Mit csesztet? Szálljon le rólam!" Az apám már tiszta ideg volt, és elkezdett kiabálni,hogy takarodjon a házából és,hogy mer így szólni vele....

Ő erre annyit mondott:hogy magam sem tudom mit keresek itt.És elment bevágta az ajtót....

Írt egy sms-t,hogy "Utálsz?"És,hogy ne haragudjak rá.

Persze írtam neki vissza,hogy megértem és,hogy ő ne haragudjon rám! erre ennyit írt,hogy: szeretlek!

Most épp sírni tudnék,elment a kedvem mindentől,anyámék nem szólnak hozzám,és én se hozzájuk.

Itt ülök a szobámba,már megtanultam,unatkozok,és jól esett leírni ezt az egész cirkuszt...

Ja és elvagyok tiltva tőle,csak ezt nem hagyom.

Ki vagyok teljesen, mit tennétek? Egyáltalán ki került ilyen helyzetbe? Ez egy nem normális család...

Ötleteket adtok?

2012. dec. 2. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért miket kérdezett tőle?
2012. dec. 2. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rendes ember meg dolgozik és jól tanul de a jómodort láthatóan nem sikerült elsajátítania. Így nem lehet beszélni a szülőkkel, ráadásul a leírásod alapján a szüleid többé-kevésbe normálisan viselkedtek (előítéletek után és leültek beszélni vele = adtak neki egy esélyt, amit a barátod szépen elpuskázott) 19 évesen nem az apósjelöltnek kéne megmutatni hogy ki a "faszagyerek" ez ostoba bunkó és gyerekes viselkedés.
2012. dec. 2. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Osztom a többiek véleményét. Ez egy alulszocializált, komplexusos, neveletlen, gyerekes p*cs. Gondolom, hogy nem véletlenül hagyták el és nem véletlenül volt pár "ügye"...

A te ici-pici tiniagyad még azt hiszi, hogy talált egy csiszolatlan gyémántot, aki nagyon kemény, de nagyon macsó és majd te fogod fényesre csiszolni, megváltoztatni és minden szivárvány és málnaszörp és irigykedő barátnő lesz a végén... A közben felmerülő nehézségeket és az illetői hibáit elintézi az ehhez a kitalált "tiniregényhez" görcsösen ragaszkodó agyacskád azzal, hogy "rendes ember", "csak nehéz sorsú", "csak én vagyok neki", "nem stílusa a jópofizás" és hasonlóakkal... Az éretlen személyiséged a neveletlenséget és bunkóságot tévesen dominanciának értelmezi és emiatt vonzódik az illetőhöz.

De (remélem) majd az idővel megkomolyodsz, és rájössz, hogy aki 19 évesen nem bír szalonképesen viselkedni a szurkálódó apósjelölttel, annak az élet más területein is problémái lesznek az indulatkezeléssel és végeredményben TE fogsz rosszul járni.

2012. dec. 2. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Apádnak van igaza, te meg buta vagy. Összejössz egy olyan börtöntölteléknek valóval ki vitázik meg verekszik. Persze most ő a szent, de ha neked is lecsavar 1-2 pofont, mert valamivel felhúzod az agyát akkor kit fogsz okolni. Több mint való nem magadat.

Normális család, apád legalábbis tök normális hogy félt egy ilyen embertől. Milyen dolgod már az ő házában visszapofázni neki, az ő háza amiben ő az úr, ott azt csinál ami akar. amíg te ott laksz addig elfogadod a szabályait. Vagy költözz össze a barátoddal aztán pár év és mehetsz majd börtönlátogatásra, mert az ilyen csak idő kérdése és oda kerül.

2012. dec. 3. 11:01
 15/17 bumbi02 ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy engem ahányszor vittek "bemutatni", egyszer se volt ilyen. Azóta is jóba vagyok az előző barátnőm szüleivel, és a jelenlegi barátnőm anyjával is. (apját nemismerem)

A barátod eléggé bunkó, és hiába csesztették, nem ez a megoldás. Lehet félviccesen is kérdőre vonni a másikat, (Hehe, kezdem magam kihallgatáson érezni") ami kevésbé sértő. Ha az én házamban valaki így beszélne velem, hogy Mit csesztet, akkor én is valószínüleg közölném vele, merre van az ajtó.

2012. dec. 3. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezért szerezz magyar pasit,ne cigányt
2012. dec. 4. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Na azért van az éremnek másik oldala is, tud ám egy apósjelölt is olyanokat mondani, hogy nagyon kötélidegzet kell hozzá, hogy az ember le verje, mint vak a poharat.

Személyes élményem, mikor egyik exem faterja elkezdte nekem ecsetelni, hogy tette helyre a volt feleségét(az ex szülei elváltak) néhány pofonnal..

Hát, hajszál híja volt, hogy nem rugdostam össze a vén g*cit ott helyben, szerencsére már épp lelépni készülődtünk, és arra a pár percre már vissza tudtam fogni magam, de ha elsüt még néhány ilyen elmés beszólást, az tuti, hogy nem tudtam volna megállni, hogy leüssem.

2012. dec. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!