Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló fiúknak szól leginkább! (de bárki írjon, ha véleménye van) Miért van ez?
A környezetet nagyon nem szeretném leírni. A fiú sportoló én egy átlagos lány vagyok. Bárkit megkaphat igazából, mert roppant helyes és nagyon vonzó személy. Ő szúrt ki magának majd én is figyelmes lettem rá. Folyamatosan nézett majdnem beszéltünk, majd megtorpant. Én megkerestem őt írtam neki és nem válaszolt. A következő alkalommal szintén találkoztunk volt egy kínos szituáció, amiben nem hagytam el magam. Sarkon fordultam. A végén összetalálkoztunk és csak egymásra néztünk hosszan, én leültem, és ő elment köszönés nélkül. Tudom nagyvonalú...de miért lehet ez?
Semmibe néz? Akad ezer egy ember az ujjára)valljuk be őszintén, minden csaj bukik rájuk, akkor miért kellene neki komoly kapcsolat)? Megijedt tőlem, mert én nem vagyok egy könnyen kapható és kerül?
Inkább kerül, mert lehet az érzelmektől fél?
Azért merem ilyen biztosan leírni, mert láttam, nem hiába néz úgy és nem hiába akart oda jönni....
egy tanácsot is kérhetnék? :S
rájöttem, hogy ez így béna és nagyon gáz...
teperni más után jézusom, akkora rózsaszín köd fátyol volt előttem....
hazudnék, ha azt mondanám nem tartom vonzónak a mai napig, de kizárt dolog, hogy meg gondolnám magam, ha esetleg ő akarna valamit...bár ilyen úgysem lesz...
nem valami trófeák akikért harcolni kell hús vér emberek és férfiak akiknek tenni kellene valamit valakiért, akik nem mi leszünk :) :D
mivel nem ismerem a sztorid, azért annyira ne add fel, csak egy jó tanácsot adok semmi esetre se írj neki és menj oda hozzá, mert kínos helyzetbe hozhatod magad előtte ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!