Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sportoló fiúknak szól leginkáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportoló fiúknak szól leginkább! (de bárki írjon, ha véleménye van) Miért van ez?

Figyelt kérdés

A környezetet nagyon nem szeretném leírni. A fiú sportoló én egy átlagos lány vagyok. Bárkit megkaphat igazából, mert roppant helyes és nagyon vonzó személy. Ő szúrt ki magának majd én is figyelmes lettem rá. Folyamatosan nézett majdnem beszéltünk, majd megtorpant. Én megkerestem őt írtam neki és nem válaszolt. A következő alkalommal szintén találkoztunk volt egy kínos szituáció, amiben nem hagytam el magam. Sarkon fordultam. A végén összetalálkoztunk és csak egymásra néztünk hosszan, én leültem, és ő elment köszönés nélkül. Tudom nagyvonalú...de miért lehet ez?

Semmibe néz? Akad ezer egy ember az ujjára)valljuk be őszintén, minden csaj bukik rájuk, akkor miért kellene neki komoly kapcsolat)? Megijedt tőlem, mert én nem vagyok egy könnyen kapható és kerül?

Inkább kerül, mert lehet az érzelmektől fél?

Azért merem ilyen biztosan leírni, mert láttam, nem hiába néz úgy és nem hiába akart oda jönni....

egy tanácsot is kérhetnék? :S

2012. dec. 2. 16:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De igazából biztos vagyok benne, hogy feleslegesen írtam le.

Most biztos valami ilyet gondolsz: "a válaszoló nem tudhatja, amit én! Ő nem látta, amit én láttam!!"

De mindeyg, hátha hasznát veszed, majd pár év múlva.:)

2012. dec. 8. 02:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Mondom én, tipikusan a foglalt fickó esete, aki már ránézett egy lányra az eddzőteremben, és a lány rögtön azt hitte,hogy kell neki esete. A fickó lehet hogy le se szar tégedet, csak azért mert rád nézett,még az semmit nem jelent. Én ugyanez vagyok, nőknek szinte sose köszönök, kivéve,ha a pultos az. Vannak ilyen hímsovik, akik rá se szarnak a nőkre, mert nem partnerképesek. Akik nem érdkeelnek azoknak én se szoktam köszönni, nincs ebben semmi meglepő. Sőt ,még aki érdekelt, azzal is gyekran megesett, hogy néha lusta voltam köszönni neki. Nincs ebben semmi. Vannak ilyenek. Ne kergess délibábokat. Lehet,hogy van otthon egy feketepárduc nője, aki csak lesi minden kívánságát, meg jó szorgosan nyalja a farkát, ezért nem mutat nagy érdeklődést a környezetére.
2012. dec. 8. 02:22
 13/22 anonim ***** válasza:

sportolóból is többféle van

van, aki azért csinálja, hogy nem untakozoon délután, meg jót tesz a testének egy kis mozgás ( sok ioyen focist, meg futót ismerek)

a másik fele, meg azért, mert megy neki, és szereti, és rossz a lelkiismerete, ha kihagy egy edzést

az elöbbiek közül sokan sajnos tényleg kihasználják, mert nem kell sokat tenni azért, hogy jól nézzenek ki, ök a suliban is a menöbb társaságba tartoznak

az utóbbi pedig a legtöbb visszahúzódó, és szerény, és tudja, hogy csak a kezét kell kinyújtania, hogy bárkit megkapjon, de nem kezdhet kapcsolatot egy olyan párral, aki nem fogja fel, hogy minden délután edz (és nem a 45 perces különfoglalkozásokra gondolok), vagyis teljesen más az értékrend

ezért kamasz korban, a komoly sportolók a hasonló párokat keresik, mert nem fognak egész nap egymásnál fetrengeni

és ez igaz fiúkra is, meg lányokra is

és csak gondolj bele a helyzetébe: te is néztél már meg úgy fiút, hogy nem akartál töle semmit

nem kell mindig rosszat feltételezni a másikró

persze te tudod, te voltál ott..

2012. dec. 8. 08:51
 14/22 A kérdező kommentje:
10 : nem keserítették el és köszönöm...ebben a helyzetben ez kell az embert fel kell rázni, nem pedig kergetni a hülye álmaiba amit talán akar.. ....nem kizárt, hogy igazad van....a srác vízilabdás egyébként
2012. dec. 8. 10:33
 15/22 A kérdező kommentje:

12: én egy elég óvatos ember vagyok és bizalmatlan, de nem voltam részeg állapotban ahhoz, hogy ne lássam, hogy nem engem figyel ...oda akart jönni hozzám, mert kb 20 cm-re volt és amikor mondani akart valamit akkor rám nézett és még sem mondta..teltek az idők, de mindig ott mászkált ahol voltam ezt én is láttam...minden esetre nagyon köszönöm a véleményeket MINDENKINEK! mondom kicsit felrázott és máshogy látom a dolgot, de szerintem ez kellett..:) aranyosan vagytok

nem vagyok facebookon, nem ott üzentem...:)

2012. dec. 8. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Ennek a srácnak te nem kellesz! Ez jön le az írásodból.
2013. jan. 2. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, itt a mondandód lényege: "valaki máshogy néz, akkor miért nem nyit felém..." Azt kell hogy mondjam (ahogyan mások is tették előttem) - sajnos ő nem akar téged. "Kihasználja" (nem feltétlenül kell ezt pejoratívan értelmezni), hogy látja rajtad, te szeretnéd őt. Minden férfiban (és nőben egyaránt) nagyon jó érzést kelt, amikor látja az ellenkező nem egy tagján, hogy tetszik neki, jó "fürdeni" ebben az "érzésben". Persze nem mindegy, melyik oldalról nézed az eseményeket...

19/F

Sportoló srác, aki ugyanebben a helyzetben volt, csak szintén a rossz oldalon... ...de az élet nem áll meg, túl kell lépni rajta!

Sok ilyen rög nehezíti utad, de majd visszanézel, s csak apró kavicsokat fogsz látni... Sok szerencsét! :-)

2013. jan. 2. 23:48
 18/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, azóta már egy kis idő eltelt és csillapodtak a dolgok, kicsit már nevetek is magamon, de igen ilyen ez mikor az ember rózsaszínben lát mindent :)
2013. jan. 3. 00:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem debreceni a vizilabdás srác véletlenül..?:)
2013. jan. 5. 18:00
 20/22 A kérdező kommentje:

nem nem :)

de ha nem gond, akkor nem szeretném megmondani :)

de már letettem róla :) nem egy súlycsoportban vagyunk és ez van :/

2013. jan. 6. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!