Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért fontos számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért fontos számotokra, ha végigmustráltok egy fiút, hogy milyen a cipője?

Figyelt kérdés

Rengeteg kommentet olvatam, amiben azt írják, hogy lényeges az illető cipője (,, ... ha jó cipője van, akkor rossz srác nem lehet.."). Attól még, hogy valaki nem olyan divatos, vagy nincs annyi pénze, lehet vonzó, nem?

pl.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__14845..

2009. aug. 18. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
lehet azért van gumicsizmában, mert horgászni volt.
2009. aug. 18. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
én például egyáltalán nem szoktam nézni, sem a dizájnját, sem a márkáját, sem az ápoltságát. pedig így belegondolva igaz lehet, hogy igényességre utal, amennyiben ápolt. de ez számít, nem a márkája.
2009. aug. 18. 20:50
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

igen nem az számít h milyen márkájú hanem pl a formálya , stílusa ha 1 pasin van egy deszkás csuka akkor már tudod h kb milyen stílusu vagy ha meglácc egy hapit zokniba és szandálba akkor lerí róla h anyuci kicsifia.

ja mellesleg fiú vok :D

2009. aug. 18. 20:56
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

ja tenyleg 20:30 as es az utolso h ezert nezzuk meg mi nok , most raebredtem en is es eszembe jutott nekem is errol egy eset :) hogy azt nezed meg hogy milyen stilusu cipot huz fel

mert mikor hozzam jott egy pasi eleg jol nezett ki de egy piros ing volt rajta meg egy lakkcipo hat akkor inkabb mar nem is kelett ja es bulizni hivott

2009. aug. 18. 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

én azt nézem meg, hogy ne ilyen "kígyóbör machó cipő" legyen!! xD Ha nem az, akkor minden oké! *_*

16/L

2009. aug. 18. 22:53
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

A cipőből sokmindent levonhatsz.

Pl igényesség, stílusérzék, stílus.

Pl. ha tiszta és nem agyonhordott a cipője akkor valószínűleg igényes a dolgaira,környezetére.

Leszűrheted hogy milyen stílusú a srác illetve hogy mennyire jó a stílusérzéke. Pl. ha piros lakkcipőt vesz egy póló-farmer összeállításhoz...na akkor izlésficama van...és akkor nevetek egy óriásit!!!

Amúgy a márka nem lényeg, csak az ápoltság és hogy lehetőleg ne menjen el extrém idióta összeállításba és ne rontsa el az összképet a cipő!

2009. aug. 18. 23:55
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
én alapból megnézem a cipőjét.....nekem fontos hogy milyen. hogy deszkás-e vagy tornacipő ...stb... de nem tudom miért ... :D:D
2009. aug. 20. 19:38
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
ne csak nézzétek akkor már szagoljátok is:D lol:D
2009. aug. 21. 19:15
 19/26 anonim válasza:
89%
A nők azért nézik meg a pasi cipőjét elsőként,mert divatb*zik...én konkrétan rühellem a divatot így nem nagyon érdekel,hogy kinek milyen cipője van(De azért azt imádom,ha egy pasin acélbetétes van,de az a stílusomhoz fűződik ^^)...vannak kifejezett "plázamacskák"(akiket szintúgy rühellek),akiknek más nem fontos csak a pénz,a divat stb...más szóval,úgy gondolják,akinek drága cipője van,az király pasi...szánalmas.Nekem soha eszembe nem jutna,hogy cipő alapján ítéljek.Ez az emberekben megszületett,elfajzott gondolkodás...Le lehet szólni,nyugodtan,nem haragszom meg...Hehe,még tetszik is.19/N
2009. szept. 8. 16:55
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

Tudod mit látsz egy srác cipőjéből??Anyuka meg Apuka pénztárcájának vastagságát.

Egy férfin meg azt,hogy milyen izlése van,Összeillő dolgokat vett-e magára.

Ennyi az egész.

2009. szept. 8. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!