Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hülye vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye vagyok, ha egy fiúban, aki tök helyes, meg minden, az zavar, hogy milyen a cipője?

Figyelt kérdés

Vagyis nekem nagyon nem tetszik a cipője, de maga az egész srác meg igen... :D.

Szerintetek ez hülyeség, és ne érdekeljen a cipője?

Bár az is igaz, hogy még csak tetszi, szóval ott még nem tartunk, hogy ebből lehetne valami, mert akkor sztem nem túlságosan lrdekelne, de most igen.

XD kicsit külye kérdés

Na nem baj azért felteszem.

2010. márc. 24. 17:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen...
2010. márc. 24. 17:52
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is szokott ilyen lenni ill. volt, mert ma már komoly kapcsolatom van:D 19L
2010. márc. 24. 17:53
 3/17 nielindi ***** válasza:
62%
lehet neki sem tetszik a te rusnya cipőd. és azért nem kezdeményezett még nálad!
2010. márc. 24. 17:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

miért, milyen a cipője? XD

ha magassarkú nekem se jönne be XD

2010. márc. 24. 17:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ehhez azért kb. kéne tudni, hogy mennyire csúnya az a cipő. Lehet annyira furcsa ízlése, hogy az tényleg zavaró.:) De ha amúgy belsőleg meg külsőleg bejön, szerintem ne foglalkozz ezzel, örülj Neki ha találsz olyat aki úgy érzed, hogy hozzád illik tökre. Akkor már kit érdekelne a cipője:D
2010. márc. 24. 17:55
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
szerintem ha tetszik a cipője akkor is hülye vagy
2010. márc. 24. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Te nem vagy normális! Kit érdekel a cipője?Nem értem a nőket komolyan, engem egy csajban nem a cipője érdekel hanem a személyisége, ha annyira érdekelnek a cipők járj egy cipővel!
2010. márc. 24. 17:57
 8/17 anonim ***** válasza:

sokat elmond egy emberről a cipője. mi nem tetszik benne? csak simán ronda, vagy koszos, szakadt?

mert ha csak ronda, akkor értelmezd úgy hogy ~egyedi~

ha meg szakadt koszos, háááát akkor nem csodálom hogy zavar..

2010. márc. 24. 18:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a problémám..

Az exem egy szakadt,koszos,kínai cipőt hordott..

Tök szégyelltem :S

2010. márc. 24. 18:10
 10/17 A kérdező kommentje:

Ez az egyedi tetszik, de egyébként annyira én sem gondolom ezt komolyan. Egyébként csak simán ronda (nem szakadt meg semmi).

És nem érdekelnek annyira a cipők, csak ez már gáz.

De köszi aki normálisan válaszolt. :)

2010. márc. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!