Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért fontos számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért fontos számotokra, ha végigmustráltok egy fiút, hogy milyen a cipője?

Figyelt kérdés

Rengeteg kommentet olvatam, amiben azt írják, hogy lényeges az illető cipője (,, ... ha jó cipője van, akkor rossz srác nem lehet.."). Attól még, hogy valaki nem olyan divatos, vagy nincs annyi pénze, lehet vonzó, nem?

pl.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__14845..

2009. aug. 18. 19:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Mert ha ott szárad a 3 hónapos kutyasz*r a bakancsodon 35 fokba akkor jó ember nem lehetsz.
2009. aug. 18. 20:01
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem a drágaságára és a márkája miatt nézik, hanem a tisztaság miatt. Ebből le lehet szűrni mennyire igényes egy ember, mert aki magára igényes másra és és másban is az. Ellenben aki elhanyagolt, az másokkal is annyit törődik, mint magával...

27/N

2009. aug. 18. 20:02
 3/26 anonim ***** válasza:
91%

Persze hogy lehet vonzó, ha nem a legújabb divat szerinti a cipője, sőt-én speciel nem is szeretem az efféle divatmajmokat.

Lényeg hogy tiszta legyen és azért ne agyonszakadt.

L18

2009. aug. 18. 20:03
 4/26 anonim válasza:
83%
Az igényességgel nem értek egyet!egyik ismerősöm annyira figyel a cipőjére hogy nehogy véletlen sáros legyen vagy piszkos..a fogai azonban szétrohadtak már és elég erős a testszaga is szóval szerintem ezt a cipő dolgot mellőzhetjük is!!!
2009. aug. 18. 20:09
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

Ezt a kérdést akár én is fel tehettem volna..:D

eddig a cipőmre alig figyeltem, csak más dolgokra.. de ha már így állunk..:D

2009. aug. 18. 20:10
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Elnézést lányok,szerintem nem mindenkinek van annyi ideje,hogy a cipőjét is gondozza.Ha ti azon látjátok,hogy mennyit foglalkozik másokkal akkor vagy nagyon okosak,vagy nagyon ostobák vagytok(nem tudom,hogy itt írták-e vagy a linken).Legyen egy cipő se túl gondozott,se túl elhanyagolt.
2009. aug. 18. 20:20
 7/26 anonim ***** válasza:
30%

hat en eloszor is a keyet nezem meg , milyen a keze a kormei.

A cipoet meg marka alapjan , mert jo ha egy markas cipoje van mert abban kell jarni egesz nap a cipoben , es ez azt jeleni sztem hogy ad magara egy kicsit , foglalkozik magavl ha markas ruhakra nincs is annyi penze

2009. aug. 18. 20:24
 8/26 anonim ***** válasza:
53%
kedves utolsó, 20.03as vagyok és mélyen sajnállak ha arra nincs időd, hgy a cipőd megtakarítsd...akkor te egy borzasztó elfoglalt ember lehetsz. Szerinted mégis meddig tartana? Próbáltad már? :P
2009. aug. 18. 20:24
 9/26 anonim ***** válasza:
56%
bocsi, most már nem utolsó, hanem előtti
2009. aug. 18. 20:25
 10/26 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván nem a márka miatt nézik a lányok... De nem mindegy, hogy egy jó kis sportcipő van rajta, vagy valami lakkcipő, amit a khm. nem idén barnult emberek hordanak pl... Nekem is van 20ezres cipőm, meg 1500 forintos is... Nem az ára számít, nem a márka, hanem a kinézet! Bár szerintem ez elég logikus... Nyilván ha gumicsizmába jön a srác szembe, előbb kezdek el nevetni, mint azon gondolkodni, hogy hú milyen jó pasi...
2009. aug. 18. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!