Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fog még keresni? 21/L
Figyelt kérdés
Randizgattam egy sráccal majdnem egy hónapig. Jókat beszélgettünk, többször mondta, hogy tetszem neki és jól érzi magát velem. Az utolsó randin meg is csókolt. De aztán megkereste a volt barátnője és a srác összezavarodott, aztán írt nekem egy levelet, hogy nem lenne korrekt, ha tovább találkozgatna velem, mert nincs túl a volt barátnőjén. A közös barátaink mondták, hogy újra összejött a lánnyal, de nagyon rosszul érzi magát miattam, mert tetszem neki, érdekes embernek tart és a szakítása óta sok csajjal találkozott, de én voltam az egyetlen, akivel el tudott volna képzelni egy kapcsolatot. Most úgy tűnik, hogy nem működik valami jól a volt barátnőjével a kapcsolat, mert ugyanazok a problémák továbbra is fennállnak, amik miatt eleve szakítottak. A barátaim szerint újra szakítani fognak. Szerintetek lehetséges, hogy megkeres engem a srác ebben az esetben, vagy ha szakítanak, akkor is új csajt fog keresni? Ha netán keresne, akkor adjak neki új esélyt, vagy ezek után nem érdemli meg? Lehet, hogy gáz, de nekem tetszik a srác, jól éreztem magam vele, megvolt köztünk a kémia. Ha a volt barátnő nem lép közbe, akkor most minden bizonnyal együtt lennénk.2012. dec. 1. 22:48
1/9 anonim válasza:
Ha szakít vele, akkor én biztos vagyok benne, hogy te miattad lesz, és akkor vissza fog menni Hozzád.:)
2/9 anonim válasza:
Nem. Egyértlelműen nem. Kár reménykedni. Mondjuk jó kérdés miért csinál ilyet bárki is.
Na meg persze a másik kérdés is fentmaradt.
Miért az ilyene jönnek be az összes csajnál? Undorító egy világ ez. Persze akik nem csinálnak ilyeneket azok meg a jó öreg "lúzerek", mert hát csak.
3/9 anonim válasza:
Ennyi erővel veled is összejöhetett volna, minthogy boldogtalan legyen az álnok ex oldalán és közbe folyamatosan rajtad kattogjon.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, én mondjuk nem hiszek a nagy újrakezdésekben. Ha már szakítok valakivel, annak jó oka van. Persze itt egy több éves kapcsolat állt szemben egy alig egy hónapos találkozgatással. De szerintem egy esélyt megérdemelt volna, hogy megpróbáljuk együtt. Ráadásul több közös barátunktól is visszahallottam, hogy mennyire tetszettem neki, szóval végképp nem értem.
2012. dec. 1. 23:04
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de mit nem értesz végképp? A volt barátnőjébe szerelmes, te meg csak simán bejöttél neki, szimpatizált veled és ennyi. Nyíltan megmondta, hogy nincs még túl az exén. Ilyenkor az exnek elég egyet füttyentenie és szalad hozzá vissza az ember. Sajnálatos, de ez van. Ha megpróbálna visszajönni? Ez a ha ló nincs jó a szamár is esete lenne.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy miért kezd valaki újra egy olyan kapcsolatot, ami már azelőtt sem működött. Tudom, hogy belém nem szerelmes, csak bejövök neki. De ebből még legalább alakulhatott volna szerelem, ha adunk neki egy esélyt.
2012. dec. 2. 08:42
7/9 anonim válasza:
Velem is előfordult az, hogy visszamentem az exemhez, amikor újrakezdhettem volna egy sármos úremberrel, de én mégis a volt barátomat választottam, mert szerettem még és naiv voltam, hittem abban, hogy helyrehozható még a dolog... de nem úgy lett.
8/9 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy miért kezd valaki újra egy olyan kapcsolatot, ami már azelőtt sem működött
Azért, mert S Z E R E L M E S!
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben :)
De amúgy ő szakított a csajjal, mert összeköltöztek és 1 hónap alatt kiderült, hogy nem bírja elviselni.
Na mindegy, nekem is volt egyszer, hogy újrakezdtem a volt pasimmal, de az csak szimplán sajnálatból volt és nem is tartott sokáig. Végül muszáj volt megmondanom, hogy végleg vége.
2012. dec. 2. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!