Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek arról, hogy randin ki-ki a saját fogyasztását fizesse?

Figyelt kérdés

Nem kell nagy flancokra gondolni, hanam ilyen pizzázás, csokizás szintű randira.

Szerintetek gáz, ha a nő szeretné fizetni a saját részét?

2012. dec. 1. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés :D

Én lány vagyok de mindig felajánlom a pasinak hogy kifizetem a felét ha gondolja, ő is pénzből él....

Mindenesetre első randin szerintem bunkóság kifizettetni a csajjal bármit is, ha lesz több randi is lehet felesben fizetni vagy ahogy mi szoktuk: felváltva.

2012. dec. 7. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha minden lány normális lenne, alap lenne, h első randin fizetek mindent a lánynak. De a normális lány ritka, mint a fehér holló, így nemhogy hagyom, h ő fizessen magának, hanem egyébként se fizetek neki. Így kiszűrhetőek a pénzéhes ribancok, akik csak kihasználni akarják az embert.
2012. dec. 7. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Lány létemre úgy gondolom, nem hülyeség, főleg ha közösen beszélik meg, hova menjenek. Ha meghívásos alapon működik a dolog, akkor szerintem az fizessen, aki meghívja a másikat. Velem is gyakran megtörténik, hogy azt mondom "gyere, meghívlak egy fagyira/sörre/pizzára stb", nem szokták visszautasítani.

Van olyan férfi ismerősöm, aki viszont régimódi, de inkább csak a látszat miatt, tehát elfogadja a meghívásomat, de fizetés előtt a kezébe kell adnom a pénzt, mert másként cikinek érzi.

Meghívásos esetben úgy tartom jónak, ha felváltva működik a dolog. Nem szeretek élősködni senkin, van saját keresetem, de azt sem szeretem, ha valaki folyton lehúz. Közös megbeszélésnél viszont, mint mondom, nem rossz ötlet, ha mindenki beleadja a saját fogyasztását, bár ez leginkább nagyobb társaságban szokott előfordulni.

2012. dec. 7. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha a fiú hív meg egy lányt, akkor szerintem azt Neki kéne fizetni. De ha a lány felajánlja, hogy osztozzunk, akkor szerintem az elfogadható. :)

18/l

2013. jan. 3. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

Íratlan szabály:

Első randi:Férfi fizet

Második randi:Nő fizet és Párizsba utazunk.

2013. jan. 3. 15:50
 16/16 wiWell ***** válasza:
100%
Elso randin fizessen a férfi. Szép gesztus tole. Tolem meg az a szép, hogy nem a legdrágábbat rendelem, hanem csak egy-két bogre teát. Késobb meg felváltva fizetunk, bár a barátommal ezt nem konnyu kivitelezni, mert elvi kérdésnek érzi.
2013. jan. 3. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!