Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni ebben?
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátnőmnek tetszik egy srác, aki az évfolyamtársunk. szerintem és a másik barátunk szerint annak a fiúnak is tetszik, mert mindig sétálunk miatta és akkor furcsa módon bármiben benne van, mindig odanéz, s olyankor mindig elmosolyodik a barátnőm...csak az a baj, hogy én mondhatom a barátnőmnek, hogy beszéljen vele, de még facen sem mer ráírni, nemhogy személyesen, ráadásul bandában, a szemezést is mondom neki...stb...de ő sajnos az a félénk típus... Mit tegyek? Mit mondjak neki, hogy ösztönözzem?2012. dec. 1. 22:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne te oldd meg helyette ezt a problémát. Nem állhatsz mindig mögötte. Ha pedig besz*ri, akkor mit tudna kezdeni vele?
2/4 A kérdező kommentje:
hát köszönöm
2012. dec. 3. 21:49
3/4 anonim válasza:
De ezt komolyan mondom, de ha rólad van szó, akkor szívesen segítek. :D
Egy barátod ilyen típusú problémáit nem neked kell megoldani, mert annak könnyen szarkavarás a vége. Te segítettél, adtál tanácsot, ha pedig nem fogadja meg, ilyen helyzetben nem tudsz többet segíteni...
#1 válaszoló
4/4 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy én nagyon lelkiismeretes vagyok és már ettől is...:/
2012. dec. 5. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!