Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja hogy jó csaj vagyok ha közben mégsem vagyok elég jó NEKI?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom. Elmondta, hogy azért mert valójában még az exét szereti és visszaakarja kapni. De ne hibáztassam magam, mert 'jó csaj vagyok'.
Ekkor rákérdeztem hogy ezzel mit akar.
Elmondta, hogy jó volt velem, jók voltak az együttlétek, ő nagyon szépnek is talál, és egyszerűen becsül. De nem tud szeretni. Annyira rossz volt ezt végighallgatni. Én nagyon szeretem őt. De ő ezt sosem fogja érezni irántam.
2012. dec. 1. 15:56
1/5 anonim válasza:
Két lehetőség van: vagy az exe még jobb csaj, vagy belsőleg van meg benne vmi, ami benned nincs.
2/5 ASOT válasza:
amit az 1-es mond az van.
vagy szereti őt és téged sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem, vagy csak jobb nő.
3/5 anonim válasza:
Van ilyen. Egy fiú sokkal nehezebben lép tovább egy komolyabb kapcsolaton, mint egy lány. :(
18/F
4/5 anonim válasza:
Ne hallgass az elsőre. És ne hasonlítgasd magad azzal a lánnyal, annyi van, hogy hozzá kötődik még, és ez akkor is így volt, mikor összejött veled.
5/5 anonim válasza:
A kérdésedben ott van a válasz: mert még mindig az exébe szerelmes. Lehetsz te akármilyen világszépe, ha egy pasi szíve foglalt, max csak búfelejtő szexre vagy nála jó. Felejtsd el, majd jön olyan, aki odalesz érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!