Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez a séró randira? (sürgős)
Figyelt kérdés
Ha nem plz írjátok le mit kellene csináljak vele.
Előre is kösz.
2012. dec. 1. 14:48
2/12 anonim válasza:
Szerintem jó! :)
Sok sikert a randihoz.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, eléggé izgulok :PP
2012. dec. 1. 14:50
4/12 anonim válasza:
Jaj,nekem nagyon nem jön be. Első körben fodrászt ajánlanék,de mivel nagyon sietsz így zselé!!!
És tényleg sok sikert!
5/12 anonim válasza:
Pedig nem kell, gondolom nem emberevő a csaj! :)
Csak legyél kedves, mindig tartsd fent a beszélgetést és magadat add! :)
Csak ügyesen.
6/12 anonim válasza:
Zselé??? :O Minek?
Szerintem nem azon fog múlni a randi, hogy most zselézve van-e a haja vagy sem!
Amúgy meg, ha látott ilyen hajjal a csaj, akkor meg nyilván így tetszel neki.
7/12 anonim válasza:
nagyon bena, madarfeszek.. sry.. tenyleg fodrasz, de most zsele vagy sapka ha kint vagytok
8/12 anonim válasza:
én befesteném zöldes narancssárgára , és széles vigyor a randin, olyan jokeres serieskiller féle arcot mutathatnál neki.
9/12 anonim válasza:
Szerintem rendben van a frizurad.Egyebkent is nem a frizuradert szeret egy lany.En szemely szerint utalom a felzselezet hajat.
10/12 anonim válasza:
miert nem hasznos a valaszom,.azert mert leirom h szerintem nem jo???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!