Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy el akart hívni randira? (légyszi olvasd el)
Hát ez simán célozgatás volt :)
Általában nem egyedül jár az ember moziba.
Sezrintem is el akart volna hívni. Mondjuk akkor értelmesebb lett volna konkrétan megkérdeznie, nem ilyen balladai homályban beszélnie róla:D
Te elmentél volna vele? Ha igen, akkor még menthető a helyzet. Holnap kérdezd meg, hogy végül volt-e moziban. Ha azt mondja nem akkor mondhatod, hogy érdekel téges is aza film, szívesen elmész vele. Ha meg már volt, akkor mondhatod, hogy kár, mert rákerestél neten és téged is érdekelt volna a film. Esetleg megnézhetnétek valamit máskor.
ó, nem esküdnék meg azért 1000%-ra, hogy így volt
nekem mondta egy fiú, hogy megy cukrászdába (egyes számban) és amikor kérdezgettem, akkor egyáltalán nem célzott semmire
ráakaszkodni nem akartam, aztán rájöttem, hogy csak szemétkedésből mondta, hogy féltékennyé tegyen, vagy nem tudom....de szemét volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!