Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy egy srácnak bejön egy csaj, és tudja, hogy a csajnak is bejön, mégsem lép?
Mik lehetnek az okok, hogy nem lép? Miért nem hívja el randira?
Pl ha már 3 hete minden nap 3-4 órát msneznek (csak egymással-közben senki mással), és rengeteg utalást adnak egymásnak, hogy tetszenek egymásnak, de mégsem lép a srác. Ez miért van?
(16-17 évesekre gondoljatok)
Fél a kudarctól csalódástól , esetleg rossz tapasztalata volt már igy. De ha jókat dumáltok meg minden akkor hivd el valamerre és ha akkor se lép, akkor kérdezz rá hogy ö még nem gondolt arra hogy lehetne több is?
Vagy talán ö csak barátságban akar lenni veled.
Ezt elöbb utobb jó lenne tisztáznotok
Hehe...
Akár rólam is szólhatna a kérdés...
Igazából nem tudom, miért nem mondom meg Neki, pedig már akár személyesen is lett volna rá alkalmam...
Nyuszi vagyok.... :)
"egy srácnak bejön egy csaj, és TUDJA, hogy a csajnak is bejön, mégsem lép?"
Ilyen nem létezik. De mi van, ha mégsem "tudja" (vagy mégsem jön be a csaj)?
Az MSN-ezés nagyon gyenge pótléka az élő beszédnek. Kimarad belőle több kommunikációs csatorna. MSN-en keresztül jelezni, hogy bejön valaki neked vagy komoly szándékaid vannak, igen nehéz, szemben az élő beszéddel, amikor percek alatt jelezhető. A megoldás az, hogy élőben kellene találkozni, és akkor gyorsan kiderülne az igazság. Az MSN piszkosul nem alkalmas az ellenkező nemmel való ismerkedésre, mert létfontosságú kommunikációs csatornák (beszéd időzítése, hangszín, arckifejezés, testtartás stb.) hiányoznak belőle. Webkamerával sem az igazi. Az MSN maximum szakmai kérdések megvitatására alkalmas, de ismerkedésre nem. Sok fiatal fölöslegesen kínozza magát az msn-ezéssel, aztán csodálkozik, hogy nem jut semmire.
Tudja... nekem elhiheted.;):D Ő is rengeteget utalt rá, hogy bejövök neki... meg ha nem jönnék be neki, akkor miért vett volna fel msn-re, és miért írna rám minden nap, és miért beszélgetnénk minden nap 3-4 órát?:/:D
Én nem fogom elhívni talizni, mert én úgy vagyok vele, hogy ha nagyon kellek neki, akkor Ő majd úgyis el fog hívni. Ezek szerint nem kellek neki eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!