Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki, vagy nem?
Van egy srác,aki annyi idős mint én(13).Tudja,hogy szerelmes vagyok belé,én magam mondtam el neki és nagyon jól kezelte a helyzetet,nagyon sokat beszéltünk erről.Még mielőtt elmondtam neki,azt mondta,hogy neki most nem tetszik senki és nem kezd ki senkivel.Miután elmondtam neki,megbeszéltük,hogy Ő nem vonzódik hozzám úgy,de barátként szeret.Aztán sem távolodott el,elég közeli barátok vagyunk,de azért poénból mindig "szivat" azzal,hogy tudja hogy szeretem és ha akar valami nem tudok ellenállni neki.Nagyon jól kezeli a dolgot,de eleinte mondogatta,hogy lépjek túl rajta stb...Viszont sok esetben ha szóba kerül,hogy én szeretem vagy kimondom hogy "szeretlek",akkor zavarba jön és rák vörös lesz az arca.Ma egyik órán a barátnőm mellett ültem és volt egy I Love You felirat a könyvébe írva és megkérdezte tőlem:Megmutassam neki a te nevedben??És megmutatta,a fiú meg elpirult,zavarba jött.Ugyan ez van,ha véletlenül futunk össze suli után akkor Ő meglát engem,abbahagy mindent,zavarban van,mosolyog,nevet és szintén elpirul,de nagyon!A barátaim azt mondják,hogy "izzik köztünk a levegő" meg hogy cukik lennénk együtt.Ma is mondta az illető fiú(aki tetszik),hogy látom a barátnőd nagyon össze akar hozni minket...(és mosolygott).Amúgy a barátaink nagyon jól ismerik egymást,csak nem akartam neveket írni :)
Szóval:Szerintetek kedvel/érdekelhetem őt szerelmileg??
(Mellesleg egyáltalán nem vagyok szép lány,fiús vagyok,rövid hajam van,sokszor néznek fiúnak :/ de ő mindig nagyon kedvelt,szinte legjobb barátok vagyunk.Olyan dolgokat mondott el,amiket rajtam kívül kb.semelyik fiúnak sem mondja el.Ha együtt vagyunk szeret magáról beszélni,mindig kíváncsi a véleményemre,sokat mosolyog és úgy látom,hogy érdekli amit mondok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!