Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszhetek neki, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigulee kérdése:

Tetszhetek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki annyi idős mint én(13).Tudja,hogy szerelmes vagyok belé,én magam mondtam el neki és nagyon jól kezelte a helyzetet,nagyon sokat beszéltünk erről.Még mielőtt elmondtam neki,azt mondta,hogy neki most nem tetszik senki és nem kezd ki senkivel.Miután elmondtam neki,megbeszéltük,hogy Ő nem vonzódik hozzám úgy,de barátként szeret.Aztán sem távolodott el,elég közeli barátok vagyunk,de azért poénból mindig "szivat" azzal,hogy tudja hogy szeretem és ha akar valami nem tudok ellenállni neki.Nagyon jól kezeli a dolgot,de eleinte mondogatta,hogy lépjek túl rajta stb...Viszont sok esetben ha szóba kerül,hogy én szeretem vagy kimondom hogy "szeretlek",akkor zavarba jön és rák vörös lesz az arca.Ma egyik órán a barátnőm mellett ültem és volt egy I Love You felirat a könyvébe írva és megkérdezte tőlem:Megmutassam neki a te nevedben??És megmutatta,a fiú meg elpirult,zavarba jött.Ugyan ez van,ha véletlenül futunk össze suli után akkor Ő meglát engem,abbahagy mindent,zavarban van,mosolyog,nevet és szintén elpirul,de nagyon!A barátaim azt mondják,hogy "izzik köztünk a levegő" meg hogy cukik lennénk együtt.Ma is mondta az illető fiú(aki tetszik),hogy látom a barátnőd nagyon össze akar hozni minket...(és mosolygott).Amúgy a barátaink nagyon jól ismerik egymást,csak nem akartam neveket írni :)

Szóval:Szerintetek kedvel/érdekelhetem őt szerelmileg??

(Mellesleg egyáltalán nem vagyok szép lány,fiús vagyok,rövid hajam van,sokszor néznek fiúnak :/ de ő mindig nagyon kedvelt,szinte legjobb barátok vagyunk.Olyan dolgokat mondott el,amiket rajtam kívül kb.semelyik fiúnak sem mondja el.Ha együtt vagyunk szeret magáról beszélni,mindig kíváncsi a véleményemre,sokat mosolyog és úgy látom,hogy érdekli amit mondok.)

2012. dec. 1. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, csak még magának sem vallotta be.sok sikert. :)
2012. dec. 1. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a hajad miat nem vagy szép amugy vagy nagyon félénk vagy ronda vagy a fiuk szerelem nélkul is belemenek egy kapcsiba ha alakra tetszik nekik valaki bár az hoyg elpirul ara utal hogy tetszelneki elégé te isred ha félénk akorlehet nem mer kezdemélnyezni. Hivd fel magadhoz amikor csak keten vagytok azt előte őltőz át probálgas ruhákat vagy fehérnemüt figyeld hogy reagál vonzodik vagy undorodik tőled atol füg hogy nézelki hogy ősze jőtők.
2012. dec. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!