Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek a csajnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek a csajnál?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit általánosból látásból ismerek,1 évvel idősebb,nem hiszem hogy tudja pontosan hányadikos vagyok jelenleg,181 cm magas vagyok,átlagos testfelépítésű némi felesleggel a hasamon,elől felzselézett haj.

Reggelente látom a buszon,viszont nem tudom megszólítani mert mindig mellette ül a barátnője,viszont tudom a nevét,és megtaláltam fb-n is.

Egy kisvárosban lakunk mind ketten,csak máshol szállunk fel a buszra,bejelöljem?

Ha visszaigazol hogy kezdjek nála,?Másnap már köszönnék neki természetesen,és ha nem igazol vissza akkor mihez kezdjek?

2012. nov. 30. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
sziaaaaa!
2012. nov. 30. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:

Jó eddig én is eljutottam :D

Humor Herold :D

2012. nov. 30. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Peti/..... vagyok.
2012. nov. 30. 20:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokra gondoltam.......
2012. nov. 30. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
jelöld be facebookon, talán visszajelöl (ha mindennap együtt buszoztok csak felismer :D) aztán köszönj neki mindig, meg próbálj vele valamiről beszélgetni..nem tudom ülj oda mellé vagy valami
2012. nov. 30. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha már azután jelölöd meg, hogy váltottatok pár szót. Pl. odamész hozzá, és megkérdezed, hogy "bocs, de nem a .... általánosba jártál véletlenül?" Ha szimpatikus vagy neki, akkor valószínűleg beindul a beszélgetés, és már talán nem is lesz szükség a facebookra (azon kívül is van élet, még ha a mai fiatalok nem is hiszik ezt el).
2012. nov. 30. 20:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem igazolt vissza,na most cseszhetem.
2012. nov. 30. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem nézi mindig a facebookját, vagy csak fogalma sincs arról, hogy ki vagy, és nem akar idegenekkel szóba állni. Ezért lett volna jobb, ha először élőben veszed fel vele a kontaktust.
2012. nov. 30. 23:03
 9/9 A kérdező kommentje:
De nezi,bejeloltem fuggoben voltam es 10 perc mulva megneztem a profiljat,es megint bejellhettem volna mert nem fogadta el.Na mind1
2012. dec. 1. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!