Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Féltékennyé akar tenni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékennyé akar tenni! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel össze akartam jönni, legyünk barátok dumával jött! Én már kinőttem ebből (21), szóval megmondtam felejtse el. Viszont azóta mindig megjelenik ott, ahol vagyok. De úgy, hogy megállok a város egy pontján, beszélgetek valakivel tíz percet, és mikor 20 fokkal elfordítom a fejem telibe előttem van, 5-6 méterre. Perifériából néz, barátnője mögé bújik, aztán oda szokott jönni. Egy idő után látványosan nekiáll másokkal foglalkozni, a szándékosság süt róla.

Őszintén, kicsit már zavar mert nem vagyok kíváncsi rá.

Milyen játékos módon lehetne leszoktatni erről? Mert járni nem szeretne velem, én meg nem csajozom olyan gyakran, hogy most gyorsan féltékennyé tegyem..

2009. aug. 18. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
hat ha ezt szandekossan csinalja akkor az a legjobb ha ignoralod... annal jobban semmi nem fogja ot idegesitenni... persze ne legy hozza bunko vagy valami... csak ha ilyen helyzetbe kerulsz akkor nem kell ot figyelembe venni
2009. aug. 18. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ez vicces:D én a helyedben vagy egyáltalán nem figyelnék rá,vagy kicsi vigyorral megmondanám neki,ha a közelemben lenne,hogy nem kell féltékenné tenned mert már nem érdekelsz:)) de nem bunkón!! vagy olyan is lehet hogyha a közeledben van,és hall téged,akkor mintha telefonon beszélnél meg egy randit egy másik csajjal,meg ilyenek,akkor biztosan begurulna.
2009. aug. 19. 18:50
 3/4 anonim válasza:

Hello! Ez a lány zavarodott! Ne törődj vele. Aki a legyünk barátok dumával jön, utána pedig 'féltékennyé' akar tenni annak nincsenek valós szándékai. Játékos módon nem tudod leszoktatni erről, mond meg neki, hogy nem tetszik neked ez a viselkedés. De az is lehet, hogy félreértetted az egészet. A lényeg, hogy egy beszélgetés mindent megold.

Üdv, Wiskas

2009. aug. 28. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem te neked elkéne fordulnod :D és jókedvűen a másikkal beszélned pl.

De ez rosszul esne neki... Hagy játsszon a kislány! :P Te figyeld, és hagy legyen boldog :D

2009. szept. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!