Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több itt, ahogyan látom a lányokat szidalmazó kérdés, hogy miért ilyen felszínesek, flegmák, önzők. Van valamennyi alapja, hogy a fiúk egy része itt sipítozik?
itt mindenki a saját maga által megélt esetek alapján nyilvánít véleményt. akivel folyamatosan elutasítók a nők, akit nem tekintenek potenciális férfinak az nem fog jókat írni a "szebbik" nemről. nyilván egy csomó srác van itt akinek ilyen rossz tapasztalatai vannak.
valóságalapja is kell, hogy legyen. a lányok olyanok amilyenek... de náluk az összes pi*na szóval ez van!
ma 14:16
pont ez van egy alacsony csóró gyerek jár azzal a csajjal akibe a baráti társaságból majhdnem minden pasi szerelmes volt már, többek között egy rohadt jóképű és gazdag gyerek is. de a csaj mégis ráírt az alacsony fiúra h többet érez mint barátság... úgyhogy... (ja és a csaj rohadt magas)
14:16-nak van igaza. Mellesleg úgy tudom, a nők választanak a pasik közül, nem pedig megfordítva. Vagyis az ő hibájuk. Lehet ezen vergődni még órákhosszat, de végeredményben igenis ilyenek a nők.
14:41, nem kell védeni őket,azt kapják amit megérdemelnek.
14:43, gyerek nem kell, mosógépre pedig futja. Ment a mínusz.
17:06, ki is nézem ám belőled, hogy élőben a szemébe mondanád egy lánynak, hogy milyen :DDD
Én a kérdezővel értek egyet. Nagyon sokan feltették már ezt a kérdést más formában, és évek vannak a kérdésfeltevések között, méghozzá úgy, hogy fogalmuk sincs, milyen kérdést írt ki a másik (mielőtt a hülyék összeesküvés-elméletekkel magyaráznák, hogy "ZOMG biztos visszaregisztrált más nicken"). És persze a nők mindegyiknél előadják a hattyú halálát, hogy hát de ők nem is, és fujjj általánosítás, blab-blab-blab...
Csak hogy a egy jellemző példát mondjak.
Csaj panaszkodik, mert minden fickó csak megdugni akarja. (Eközben persze ő maga is majd megdöglik már a szexért, mert egy éve nem csinálta.)
megtudja, hogy tetszik nekem, erre szinte már undorral utasít vissza. Mivel nem vagyok egy hipermenő, atomdurva fickó; viszont messze nem vagyok visszataszító sem.De ez már bőven elég ahhoz, hogy a tisztességes szándékot ennyire értékelje. És ez egy jóval 20-on felül lévő lány!!
És egyetlen példa!
Van még kérdés?
Utolsó
Az meg gondolom elképzelhetetlen, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzád és ezért utasít vissza?!
Csak azért mert tetszek valakinek és éppen hiányom van nem fogok semilyen kapcsolatot létesíteni,ha nem az esetem és nem vonzódom hozzá szexuálisan sem.
"Az meg gondolom elképzelhetetlen, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzád és ezért utasít vissza?!"
"Erre szinte már undorral utasít vissza."-Ezt is el kellett volna olvasnod, tudod?! Nemet lehet mondani, azt megértem, de az, ahogyan mondja, az már nem mindegy. A tetszéstől függetlenül a másik embert és a szándékát még lehet tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!