Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínesek lennénk?
Hát apukám, nem csak a lányokra jellemző. A pasikra is ugyan úgy. Milyen az arca, a melle, a feneke, milyen ruhákban jár, azok márkásak, összhatás. A pasiknak topis az a csaj, aki nem magassarkúban, miniben-csiniben jár.
Én nem vagyok egyáltalában sem csúnyának mondható, de mivel sportos ruhákat részesítek előnyben és nem telik nike meg hasonló cuccokra, nem is vonzom annyira a pasikat, mint egy p-p. Csak mert a szüleim nem dobálnak meg havonta 1-2-3 deákkal.
Szóval ennyit a pasik felszínességéről.
Egy felszínes ember kétszínű. Mást mutat, mint amit gondol, érez. Az elméje rabszolgája, nincs kontrollja önmaga fölött.
A felszínen élni egyet jelent az egóval azonosulni. Ezeknek az embereknek még tapasztalni kell. Nem azért felszínesek, mert azok akarnak lenni. Azért azok, mert nem tudnak róla, hogy felszínesek. Sosem vallanák be önmaguknak, csak mikor majd megélnek egy kritikus pontot.
A felszínes ember az anyagi szükségleteit akarja kielégíteni és ettől érzi magát többnek. Ennek a mellékhatása, hogy minden hatással van rá.
Engem bárki leköcsögözhet, k*rva anyázhat, nem fog bennem kelteni semmit, mert nincs alapja, nincs mit bántson rajtam. De egy felszínes ember ő maga a felszín, az elme, neki van büszkesége, egyből beindul a védekező mechanizmusa. Erre mondtam, hogy nincs kontrollja önmaga fölött. Egy ruhában járó állat, semmi több, akinek az elméje éli helyette az életét.
Persze nem ítélem el az ilyen embereket, mert teljes mértékben megértem, hogy miért olyanok, amilyenek. Aki látja, az ő maga is volt olyan. Nem hiába tud beszélni erről, mert a maga bőrén tapasztalta. Ha feláll, akkor nyújtom neki a kezem, nem pedig kiröhögöm. Ez egy járható út.
Sztem minden ember az... nekem nem fontos egy lányban, hogy szép mellei legyenek, több tízezres ruhákban járjon vagy, hogy legyen szex bomba, én inkább a szemüveges, kicsit visszafogottabb kedves lányokat kedvelem, de nekem is van 1 határom. A túl kövér lányok nem tetszenek. De kivétel még is, hogy 2 kövér lányba is szerelmes vtam, mert őket ismertem közelebbről és tetszett az egyéniségük, de lássatok csodát mind2 vissza utasított. Régebben volt egy alsó-felső határom, se a túl vékony, se a túl vastag lányok nem tetszettek, mára az alsó határom eltűnt a felső meg feljebb tolódott. Ebből az következik, hogy az emberek változnak. Én a külső meg fog belső meg tart elvben hiszek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!