Tényleg ennyire felszínesek lennénk?
Nem. A kövérek nem boldogak. Bár ez így ugyanolyan általánosítás, hogy azok. Maradjunk annyiban, hogy van olyan, aki nem boldog. Sok...
És valóban felszínesek vagyunk. Azt gondolom, régen azért nem volt ennyire így (bár nem vagyok egy régi bútordarab). De talán nem volt ennyi idő tv-t nézni, (és nem is ilyenek voltak benne) ahonnan zúdul ránk, hogy hogyan kell kinézni, hogyan legyél boldog, vedd meg ezt a kencét, és az életed megváltozik. A sok gyerek meg a villanypásztor előtt tölti az időt, a szülőknek se idejük, de türelmük, se energiájuk nevelni őket, mert rohanni kell a megélhetés érdekében (meg amúgy is, ritka az elégedett ember, sosem elég). Tisztelet a kivételnek. Marad a tv-ben látott példa, meg a net.
Csak azért írtam le a gondolataim, mert lesz ez még így sem, mint most van. Pedig így sem jó.
Egyre többet jut eszembe az egyik kedvenc idézetem: "Jól csak a szívével lát az ember..." Sosem lesz elcsépelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!