Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a tulajdonsagok dolgok egy pasinal amire azt mondod h ez GAZ?
Ha buta, és közönséges és az ostobaság süt a poénjaiból, a hangsúlyából, a mozgásából, a viselkedéséből, a beszédjéből, és abból, amit mond.
Ha azt hiszi, hogy engem, mint nőt pátyolgatni kell, folyton előzékenykedik velem, és úgy viselkedik, mintha nem tudnék semmit se magamtól megcsinálni, ha antifeminista. Ha nagyon durván homofób, és folyton mindenkit lek.csögöz, leb.ziz kény kedve szerint, mert ő már csak iylen f.szagyerek. Ha igénytelenül öltözködik, vagy igénytelenül hordja a haját, elviselhetetlenül büdös.
Ha folyton jár a szája fölösleges dolgok miatt, és egy percre nem képes befogni. Ha irányítás-mániás, és a saját akaratát akarja rám erőszakolni.
ki adott jó pontot a válaszomra? Ezen meglepődtem, mert ezt egy cinikus viccnek szántam...
#4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!