Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mik azok a tulajdonsag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik azok a tulajdonsagok dolgok egy pasinal amire azt mondod h ez GAZ?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Ha buta, és közönséges és az ostobaság süt a poénjaiból, a hangsúlyából, a mozgásából, a viselkedéséből, a beszédjéből, és abból, amit mond.

Ha azt hiszi, hogy engem, mint nőt pátyolgatni kell, folyton előzékenykedik velem, és úgy viselkedik, mintha nem tudnék semmit se magamtól megcsinálni, ha antifeminista. Ha nagyon durván homofób, és folyton mindenkit lek.csögöz, leb.ziz kény kedve szerint, mert ő már csak iylen f.szagyerek. Ha igénytelenül öltözködik, vagy igénytelenül hordja a haját, elviselhetetlenül büdös.

Ha folyton jár a szája fölösleges dolgok miatt, és egy percre nem képes befogni. Ha irányítás-mániás, és a saját akaratát akarja rám erőszakolni.

2012. nov. 30. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha állandóan nyavajog, panaszkodik, túl sokat pofázik fölöslegesen (csak beszél, de nem mond semmit), megkérdez tőlem valamit de választ már meg se várja hanem dumál tovább, ha túl sokat foglalkozik a külsejével (órákig készülődik, naponta 3szor fürdik, folyton a tükörben nézegeti magát), ha büdös-koszos, ha nincs semmi igénye arra hogy szép környezetben éljen (láttam már pár olyan fiú szobát hogy fehér falak, ágy, asztal, számítógép és ennyi az egész berendezés), nincs semmilyen hobbija a billentyű-püfölésen kívül, nem tudja egyedül elfoglalni magát.
2012. nov. 30. 15:22
 13/13 anonim ***** válasza:

ki adott jó pontot a válaszomra? Ezen meglepődtem, mert ezt egy cinikus viccnek szántam...

#4-es

2012. dec. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!