Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rondaságot a lányok egy pasinál, miért mindig azzal asszociálják, hogy kövér, szemüveges, zsíros hajú, szakállas, igénytelen öltözékű?
Úgy legyél, élj, ahogy jól érzed magad. Változtathatsz akárhogy magadon, akár a viselkedéseden, ha egyébként azzal nincs gond, de mások mégis azt követelik.
Ha ennyire nagy a sikertelenség, próbálj meg lassabban kapcsolatokat teremteni. Kezdheted akár a baráti kontaktussal, jobban megismer, utána meg ki tudja mi lesz. Így az ő ismerőseivel is kialakíthatsz valamit akár.
a nagy orrot önmagában nem tartom rondának, a sajátom se kicsi.
de fontos hogy mi társul hozzá. lehet nagyon szexis egy nagyorrú pasi, aki teljes egészében jól néz ki.
viszont ha minden más hozzá érdekes arányokkal társul, akkor nem mondom esztétikusnak.
önmagában a füleket se nézem kivéve ha tényleg olyan kirívóan nagyon elállók. viszont arra ott a haj, meg lehet növeszteni ápol és eltakar.
ha valakinek jó a teste és csak az orra nagy attól még bejöhet, be is jött ilyen. vagy ha csak a füle nagy.
ha csak az arcod ronda előbb-utóbb találsz olyan lányt akit ez nem zavar.
próbálj úgy csajozni hogy lelki síkra menjetek, magyarán szeressen beléd a szerinted előnytelen külsőd ellenére.
sokan leszólják a "barátsággal" kezdődő csajozást... de akiknek inkább belső értékeik vannak azoknál bejöhet.
nekem is volt "ronda" pasim, annyira megszerettem a humorát, a dumáját, hogy az arca a végén már nem érdekelt, csak annyi hogy kicsit furának gondoltam de nem taszított többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!