Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal aki vagdosta és éheztette magát? 16/L
Ha már nem csinálja, akkor igen, persze! :)
És ha nem gyógyult ki teljesen a depresszióból, akkor segítenék neki... :)
Írj privit! Merrefelé laksz amúgy? :D
20f
igen, de csak ha azért vagdosta magát mert szeretetre volt szüksége és nem kapott :D
f19
Én éppen a múlt hét óta próbálom ezeket abbahagyni. Nagyon sokan elfordultak tőlem (legalábbis én úgy éreztem, utólag kiderült, hogy nem igazán)... de van pár nagyon közeli barátom, akik segítenek... A sors furcsa fintora, hogy egy betegség miatt akaratomon kívül kell koplalnom. Nagyon bántó, mikor valaki lenéz emiatt... Tudom, hogy nem ez a megoldás, de ezekkel a dolgokkal nekem sikerült kizárnom a lelki fájdalmat, és a magányt. 17/L
Kitartást kívánok kedves kérdező. Borzalmas, hogy vagyunk, akik eljutunk eddig, de öröm az ürömben, hogy ha megtalálod azt a fiút, aki segít ebből kigyógyulni, akkor az mindenféleképpen egy hosszú kapcsolat lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!