Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan lánnyal aki vagdosta és éheztette magát? 16/L

Figyelt kérdés

2012. nov. 29. 11:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Simán. Ha teljesen rendbejött, meg nem lett ilyen sebhelyes arcú frankenstein tőle, akkor engem nem zavarna. Legalább van benne egy egészséges suicid hajlam. Ez jó a mai világban. Amúgy ha tüntementesen rendbejött, és már életvidám, eszik ,mozog rendesen és szép formássá érett, akkor nagyon boldog volnék vele, főleg ha külsőre is bejön :)
2012. nov. 29. 13:22
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Ha már nem csinálja, akkor igen, persze! :)

És ha nem gyógyult ki teljesen a depresszióból, akkor segítenék neki... :)

Írj privit! Merrefelé laksz amúgy? :D

20f

2012. nov. 29. 13:35
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Nem de megdugnám
2012. nov. 29. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Na várjunk, ahhoz előbb meg is kellene ismernem a lányt. De ha biztonsággal kijelenthető lenne, hogy a probléma megszűnt, akkor minden további nélkül.
2012. nov. 29. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:

igen, de csak ha azért vagdosta magát mert szeretetre volt szüksége és nem kapott :D

f19

2012. nov. 29. 15:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Én éppen a múlt hét óta próbálom ezeket abbahagyni. Nagyon sokan elfordultak tőlem (legalábbis én úgy éreztem, utólag kiderült, hogy nem igazán)... de van pár nagyon közeli barátom, akik segítenek... A sors furcsa fintora, hogy egy betegség miatt akaratomon kívül kell koplalnom. Nagyon bántó, mikor valaki lenéz emiatt... Tudom, hogy nem ez a megoldás, de ezekkel a dolgokkal nekem sikerült kizárnom a lelki fájdalmat, és a magányt. 17/L

Kitartást kívánok kedves kérdező. Borzalmas, hogy vagyunk, akik eljutunk eddig, de öröm az ürömben, hogy ha megtalálod azt a fiút, aki segít ebből kigyógyulni, akkor az mindenféleképpen egy hosszú kapcsolat lesz :)

2012. nov. 29. 20:36
 17/24 anonim ***** válasza:
én járnék mert ezek a lányok azért csinálják ezt mert senkiben sem bíznak meg és ha találnak olyas valakit aki megbecsüli és szereti őt akkor már nem csinál ilyeneket
2012. nov. 30. 21:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én simán járnék egy ilyen fiúval. Nem azon fog múlni hogy kell-e nekem h most vagdossa magát vagy sem. Sőt nekem majdnem ilyen fiú lenne a legjobb. Ő legalább megértene, áttudná érezni a helyzetem, mert én is csináltam ilyeneket. Én úgy vagyok vele egy normális embernek legyen normális a párja, kockának kocka, kattantnak kattant.
2012. dec. 2. 12:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Köszi nem, volt már elmebeteg barátnőm, többet soha!!!!!
2012. dec. 4. 22:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha szimpi akkor van rá esély. :) 15/f
2012. dec. 4. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!