Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók hányadik randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók hányadik randin?

Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal már 3 randin túl vagyunk, buliztunk is együt, de még nem csókoltam meg. Ebből nem gondolhatja azt tévesen, hogy csak haveri kapcsolatot szeretnék? 20/F

2012. nov. 28. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó már, hogy egy 189 cm hapsit észrevesznek !

Amennyi rossz tulajdonságodat leírtad, annyi nincs is..

még egy 200 kg-os pasiba sem fér annyi.

Dobd ki a tükrödet, nincs neked semmi bajod, nincs önbizalmad, csak hülyeségeket hordasz össze.

Addig beszéled be magadnak, míg el is hiszed..

Válasz egy normális hozzászóló nevet, mert már elfelejtetem, ezért nincs megszólítás..Ha Te is ilyen bonyolult vagy,törekedj egyszerűségre.

Na, szevasz Béla!

2012. nov. 29. 08:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor kell megcsókolni amikor érzed hogy mg akarod csókolni. ha nincs benned ez az érzés a 3. randin akkor csak magad alatt vágod a fát, mert nem érzel iránta semmit (még)
2012. nov. 29. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:
ssx4 - vagy de, csak nem akarod elrontani ezzel az egészet, mert az még rosszabb. Nem értem miért nem mondják meg a csajok, hogy mikortól lehet. Találja ki az ember? Aztán ha mellétrafált így járt, nyilvános megaláztatás, azonnali lapát? Hjah.
2012. nov. 29. 10:08
 14/16 anonim válasza:
100%
Szerintem már az első randin meglehet csókólni a lányt csak tudni kell az időzítést és azt általában megérzi az ember. De itt is a legnagyobb dillemma mindig az ,hogy akár mennyire is be vagy szarva akkor is vedd rá magad mindenképpen ,hogy megcsókold. És ne félj az elutasítástól! ez benne van a játszmában. Egy idő után meg már idekeskedés nélkül nyomsz le egy első csókot. Engem edig csupán egy lány utasított vissza az első csóknál, de a többinél mind bejött. 21/F
2012. nov. 29. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:

10:08

túl egyszerű és unalmas lenne a világ ha minden ki lenne mondva őszintén, illetve le lenne aszfaltozva minden út. Nem akarod elrontani? Mit? Azért vagy ott mert komolyak a szándékaid vagy azért vagy ott mert örök barátot szeretnél? Kettő együtt sajnos nem megy.

2012. nov. 29. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Ahogy írod Béla! A férfi találja ki..

Erre nincs szabály..Nehogy máááááá megkérdezd.

Ha működik a kémia, tedd, ha nem ne tedd!

Ha működik, a 189 cm sem alibi a mamuszságra.

Ne legyetek már ilyen mulyák, fiúk!

Egy NŐ, LÁNY, férfit keresne Bennetek...nem papucsot.

2012. nov. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!