Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók hányadik randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók hányadik randin?

Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal már 3 randin túl vagyunk, buliztunk is együt, de még nem csókoltam meg. Ebből nem gondolhatja azt tévesen, hogy csak haveri kapcsolatot szeretnék? 20/F

2012. nov. 28. 23:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
szigorúan csak esküvőn!!!
2012. nov. 28. 23:24
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Én ezen buknék hatalmasat, mert sosem merném rászánni magam, amíg nem mondja meg, hogy "na mostantól szabad a pálya".
2012. nov. 28. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Nekem mind1. Lehet elsőn, de lehet soha. Elég bátor lány vagyok (nem, nem ribanc!) és ha megvan a szikra mehet a csók az első találkozón is (de max ennyi, szex nem!), de ha nincs meg a szikra akkor meg lehet akárhány randi, akkor sem lesz részemről..

Mire vársz? 3. randi után még a legkonzervatívabb barátnőm is kérdőre vonja a srác szándékait, hogy egyáltalán érdekli-e. Szóval legközelebb mindenképp ha érdekel a kiszemelt..:) Persze csak ha nem vallásos, mert akkor arra bizony még várhatsz.

2012. nov. 28. 23:32
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
" de ha nincs meg a szikra" szokásos szinoníma arra, hogy "q*rva ronda vagy ember". Mondjuk ilyen duma kismillió van és mindet hallani fogom :D
2012. nov. 28. 23:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ezzel párosítod? Nem egy egész jóképű pasit utasítottam el, mert nem volt szikra.. nem érezte,m hogy megcsókolnám, nem éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk, nem volt téma, nem vette a humoromat én meg az övét. Nem csak a külsőn múlnak (nálam) ezek a dolgok, bár tény, hogy ha nem tetszik, akkor dettó nem lesz semmi.. de ez itt nem forog fenn, mert 3. randi nincs azzal aki nem tetszik általában:)
2012. nov. 28. 23:40
 6/16 anonim ***** válasza:
1-2.-on, vagy amikor úgy érzed, hogy most meg kell őt csókolni! :)
2012. nov. 28. 23:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már itt az ideje, hogy megcsókold ha megvan a pillanat hozzá. :)
2012. nov. 28. 23:45
 8/16 anonim ***** válasza:

"bár tény, hogy ha nem tetszik, akkor dettó nem lesz semmi.."

Ez a baja a magamfajtának, hogy senkinek sem jövünk be. Többek között.

2012. nov. 28. 23:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert milyen emberi lény vagy te, hogy ne lenne esélyed valakinél?
2012. nov. 28. 23:46
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha a jellememnek megfelelően néznék ki akkor 145 centi magas lennék, szürke haj, szem, 40 kiló kb és telejsen észrevehetetlenül slisszolgathatnék.

Ehelyett vagyok 189 magas ráadásul valamiért mindig észrevesznek. Rosszabb, hogy meg is jegyeznek.

Külsőre: ronda

Belsőre: aggódó, ideges, gyanakvó természet. Mindemellett túlságosan is jószívű és érzékeny valaki. Lustaság, jó logikai érzék, sok dolgot átlátok illetve sok emberen átlátok azonnal.

Agyilag: elkerülő személyiségzavar, kisebbségi érzés, komplexusok sora, minimális skozofrénia, öröklött depresszív hajlamok.

2012. nov. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!