Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók hányadik randin?
Nekem mind1. Lehet elsőn, de lehet soha. Elég bátor lány vagyok (nem, nem ribanc!) és ha megvan a szikra mehet a csók az első találkozón is (de max ennyi, szex nem!), de ha nincs meg a szikra akkor meg lehet akárhány randi, akkor sem lesz részemről..
Mire vársz? 3. randi után még a legkonzervatívabb barátnőm is kérdőre vonja a srác szándékait, hogy egyáltalán érdekli-e. Szóval legközelebb mindenképp ha érdekel a kiszemelt..:) Persze csak ha nem vallásos, mert akkor arra bizony még várhatsz.
"bár tény, hogy ha nem tetszik, akkor dettó nem lesz semmi.."
Ez a baja a magamfajtának, hogy senkinek sem jövünk be. Többek között.
Ha a jellememnek megfelelően néznék ki akkor 145 centi magas lennék, szürke haj, szem, 40 kiló kb és telejsen észrevehetetlenül slisszolgathatnék.
Ehelyett vagyok 189 magas ráadásul valamiért mindig észrevesznek. Rosszabb, hogy meg is jegyeznek.
Külsőre: ronda
Belsőre: aggódó, ideges, gyanakvó természet. Mindemellett túlságosan is jószívű és érzékeny valaki. Lustaság, jó logikai érzék, sok dolgot átlátok illetve sok emberen átlátok azonnal.
Agyilag: elkerülő személyiségzavar, kisebbségi érzés, komplexusok sora, minimális skozofrénia, öröklött depresszív hajlamok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!