Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mien volt az első randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mien volt az első randi?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok? holva menntetek? lécci bármien tapasztatatot irjatok le ma 10 lesz egy randim egy német sráccal bocs a helyes írási hibbákért de sietek. ja meg még hogy mit vegyek fel?Mini szoknya?
2009. aug. 18. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:

A saját kis városrészünkben sétálgattunk és beszélgetünk, mint két haver. Főként a lány beszélt teljesen normális témákról. A hogy vagy? mit csináltál ma? kérdésekkel kezdtük. (ezt természetesen lehet variálgatni "tegnapra", "a héten" stb.) Közel 3 óra volt vagy annál picivel több. Szerintem miniszoknya abszolút nem szükséges. Olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad! Sok sikert!

-Pet-

2009. aug. 18. 07:42
 2/8 A kérdező kommentje:
szeretek abba lenni (NEM VAGYOK KU"VA) mert kényelmes (nekem) különben köszi a választ másokét is várom :)
2009. aug. 18. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem jó volt, össze is jöttünk, bár azóta szétváltunk.

Házibuliba mentünk, meg utcán kószáltunk. Szerintem nincs baj a minivel sem, ha jól érzed magad benne. Ha meg akarod hódítani, akkor öltözz dögösen, csak ne vidd túlzásba! ;)

2009. aug. 18. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát orra estünk oda mentem hozzá és mondtam hogy menjünk sétálni de behívott az ajtó előtt nekem esett el keztünk smárolni de az apja akkor jött ki és el lettünk tiltva egymástól :(
2009. aug. 18. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
titokban nem tudtok találkozni?
2009. aug. 18. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez pech. Sajnálom. :(
2009. aug. 18. 11:01
 7/8 anonim válasza:
2009. aug. 18. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
sajna nem tudok vele titokban talizni :(
2009. aug. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!