Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt deszkás pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt deszkás pasik? 18-21 év között?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek . de nem tudom kéne változtassak az öltözetemen , mert ily volt aki azt mondta rám pláza cica , pedig normálisan öltözködom

ha tudnátok képet belinkelni vagy valamit segíteni :)

17L

2009. aug. 17. 19:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
erről van szó:D
2009. aug. 19. 21:19
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

amúgy, veled sincs minden rendben, mármint hazudik, aki azt mondja, hogy nem számít a külső, de te -úgy tűnik- csak egy jól kinéző srácot keresel. azért gondolom így, mert annyira meg akarsz felelni ezeknek a srácoknak.

ez az egyik, a másik meg szerintem kövesd a saját stílusodat, és ne akarj más lenni, azért mert másnak az tetszik.

2009. aug. 21. 13:57
 23/29 A kérdező kommentje:
miert nincs velem minden rendben ? igen nekem szamit azert a kinezet , mert ugy tetszik meg valaki kenezet apaljan , az adja az elso benyomast . Azert szeretnek nekik tetszeni mert ok tetszenek , tetszik a stilusuk , a lazasaguk
2009. aug. 21. 14:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Mindig is tetszettek azok a csajok, akik deszkás csukát hordanak, lehet ez egy fétis..:) Amúgy én nem deszkázok, de hajlok az efféle öltözetre. Inkább a sötétetebb ruházat jön be, mert olyan zenét is hallgatok, szóval tényleg egyénenként változó. De a Vans cipő tényleg nyerő..:D
2009. aug. 21. 15:47
 25/29 anonim ***** válasza:
első vok:D én mondtam:D vans XD a lazaság nem minden deszkásban van meg és minden deszkás egyéni stílust követ:D akik nem azok meg lehetr h csak divatmajmok és divatból deszkáznak...manapság ez eléggé felkapott téma lett... ez van:D
2009. aug. 22. 18:21
 26/29 anonim válasza:

én például nem deszkázom, de a stílust képviselem

kockás vans rövidgatyó, dc cípő, oakley napszemcsi

nekem nagyon bejönnek a csőnacis csajszik (hacsak nem molett) de odavagyok az izgatő miniszoknyákért is ;P

17/F

2009. aug. 22. 20:42
 27/29 anonim ***** válasza:

13:57-sel egyetértek!

ahogy személyemnek lejött ezaz egész párbeszéd közted s az írkálók között, (valamint a leírásodból) .. picit gyerekes a felfogásod ilyen téren ..

hogyan öltözz, hogy viseld a hajad, milyen cipőt hordj .. mindezt mondja meg neked 1 deszkás srác? .. atyaég,könyörgöm .. ne az alapján öltözz úgy h bejössz annak a srácnak, hanem öltözz úgy h jól érezd magad, legyen a stílusodban önbizalmad, meglegyen a kisugárzásod .. különben meg hiába segített neked ez a fiú,s adott tanácsokat, lehet hogy 1 másik deszkás srácnak meg pont nem ilyen csaj jön be .. senki sem egyforma,senkinek sem egyforma az ízlése,(hál'Istennek),hiába deszkás azaz egyén .. lehet h az egyiknek a nőies,a másiknak az emo,a harmadiknak pedig a laza deszkás csaj jön be .. Te is megtalálod majd a magad "foltját" mint mindenki .. lehet h nem egy deszkás tag lesz az, lehet hogy igen .. lényeg hogy boldogok legyetek és szeressétek egymást önzetlenül .. de ki tudja mit hoz a jövő .. avagy a külső megfog, a belső megtart,nemde? ^^

2009. aug. 23. 00:53
 28/29 A kérdező kommentje:
igen a kulso meg kene fogjon engem is es a fiut is , nekem tetszik az a stilus nagyon es en is szertnek olyan lenni annyira laza, mostmar valtoztattam kicsit a stilusomon es sikerem volt :) ugyhogy koszi
2009. aug. 23. 01:14
 29/29 anonim ***** válasza:
sziia. Én tudok segíteni öltözködésben, nem rég még én is deszkásként öltözködtem. Ha gondolod írj privátban, msn címmel. Jokii
2009. aug. 23. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!