Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt deszkás pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt deszkás pasik? 18-21 év között?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek . de nem tudom kéne változtassak az öltözetemen , mert ily volt aki azt mondta rám pláza cica , pedig normálisan öltözködom

ha tudnátok képet belinkelni vagy valamit segíteni :)

17L

2009. aug. 17. 19:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

én deszkázok de pontosan mit is szeretnél?:D

18/F

2009. aug. 17. 19:43
 2/29 A kérdező kommentje:
pff nem tudom azt hogy szerinted egy csaj aki neked tetszik hogy kell kinézzen ? mert nektek azért más stílusotok van és ez nekem nagyon bejön . milyen hajam legyen meg milyen ruhát vegyek föl ?
2009. aug. 17. 19:47
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
uh:D tudoood:D minden skate-esnek megvan a maga egyedi stílusa valaki kicsit rapperesebb valaki emós:D én inkáb egy alternatív stílust képviselek:D de segítek neked:D átlagban a deszkásoknak a csőgatyás vans cipős vasalt hajú csajok jönnke be:D sztem tudod meik az a fajta:D
2009. aug. 17. 19:51
 4/29 anonim ***** válasza:
61%
LoL mi ez társkereső?
2009. aug. 17. 19:53
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
én cska válaszoltam a kérdésére:D
2009. aug. 17. 19:55
 6/29 A kérdező kommentje:
csőgatyát hordok , vans cipőm az nincs , az Adidast szeretem , hajam azt is vasalom ... de az a baj h szeretek picit olyan nőcis is lenni de az azt hiszem nekik nem jön be ..
2009. aug. 17. 19:57
 7/29 A kérdező kommentje:
jah nem ez nem társkeresés csak segít nekem ennyi .. ha társkeresés lenne akkor azt irtam volna h adjak meg az msn cimüket vagy a számukat de nem ezt írtam :)
2009. aug. 17. 19:59
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
én segítek:D hát pont az a jó ha nőcis vagy sztem:D legalább van kinek menőzni a pályán:D nem csípem a bunkó köpködő emós csajokat:D úgyhogy nem veled van a baj sztem:D
2009. aug. 17. 20:06
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
ja higen ne az legyen hogy ..már bocsánat ....esetleg letörik a körmö vagy valami hogy juuuujj...letört a körmöm orvost!...mert azt mondjuk én sem bírom..oké drága mionden de a deszkásuk a karjukat lábukat törik:D egy kis körömbe senki nem halt még bele:D
2009. aug. 17. 20:10
 10/29 A kérdező kommentje:
nem szoktam azért túlzásokba esni ,én is utálom az ilyen rinyálós pics*kat , normális vagyok ilyen téren ...
2009. aug. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!