Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék idősebb, normális férfiakkal?
18 éves vagyok, de a kortársaim egyáltalán nem tetszenek nekem, és nem is igazán vagyok közös nevezőn velük.
Mindig az idősebbek társaságát kedveltem, így az idősebb férfiak is tetszettek nekem (25 év alatt nem igen fordultam meg senki után...)
Még nem volt kapcsolatom, de nagyon szeretnék randizni. Hova mehetnék, hogy idősebb férfiakkal ismerkedhessek meg?
Esetleg valamilyen szórakozóhelyen?
Lehetőleg budapesti hely legyen (már ha van ilyen).
Más tipp?
Akkor nem vagy könnyű helyzetben, mert egy érett (gondolkodású) pasi nem kezd egy fiatal lánnyal kapcsolat céljából csak úgy.
Viszont Bp nagy város, van egy csomó médiamarkt pl. Leszólítasz valami szimpi pasit, hogy ő biztos ért hozzá, és segítsen neked laptopot választani.
Vagy egy sima ruhaboltban elé állsz ás megkérdezed tőle, hogy jól állna-e neked az a felső.
Köszönöm a jó tanácsokat, ez sajnos a tényen nem változtat, hogy az idősebek körében találom meg a társaságomat.
Úgy tűnik, ki kell hát várnom, hogy idősebb legyek, vagy megtalálom a kivételt.
Én sajnos már kinőttem a célközönségedből és van is párom, de ha szereted az elő zenét, akkor van egy tippem.
Privátban dobok egy linket, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!