Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék idősebb, normális férfiakkal?
18 éves vagyok, de a kortársaim egyáltalán nem tetszenek nekem, és nem is igazán vagyok közös nevezőn velük.
Mindig az idősebbek társaságát kedveltem, így az idősebb férfiak is tetszettek nekem (25 év alatt nem igen fordultam meg senki után...)
Még nem volt kapcsolatom, de nagyon szeretnék randizni. Hova mehetnék, hogy idősebb férfiakkal ismerkedhessek meg?
Esetleg valamilyen szórakozóhelyen?
Lehetőleg budapesti hely legyen (már ha van ilyen).
Más tipp?
Feljebb írtam, hogy 25 év ALATT nem volt még senki, aki tetszett volna.
Ez van, ilyen "maradi, ostoba" a gondolkodásom, igyekszem a legjobbat kihozni belőle.
Mit jelent neked az idősebb?
Mert egy 25 évest még találhatsz diszkóban is, de 35 évest már máshol érdemes keresni.
Kezdj el olyan helyekre járni, ahol ilyen "idősebb, normális férfiak" leledzenek.
Ja, hogy azok munkába járnak, akkor megszívtad. Menj dolgozni, ott lesznek álmaid férfiai.
Köszi, dolgozom.
A viselkedést meg nem igen tudnám megfogalmazni. Megjelenésükben, beszédstílusukban, úgy általánosságban jobban meglátom bennük a partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!