Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék idősebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék idősebb, normális férfiakkal?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, de a kortársaim egyáltalán nem tetszenek nekem, és nem is igazán vagyok közös nevezőn velük.

Mindig az idősebbek társaságát kedveltem, így az idősebb férfiak is tetszettek nekem (25 év alatt nem igen fordultam meg senki után...)

Még nem volt kapcsolatom, de nagyon szeretnék randizni. Hova mehetnék, hogy idősebb férfiakkal ismerkedhessek meg?

Esetleg valamilyen szórakozóhelyen?

Lehetőleg budapesti hely legyen (már ha van ilyen).

Más tipp?

2012. nov. 26. 23:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
57%

79%

Már megint a jövő a gond. Így nem lehet boldognak lenni, hogy azon agyalsz, mi lesz 10 év múlva. Kit érdekel? Az a fontos, ami most van. Ha az összes döntésednek vizsgálod a hosszútávú kockázatait, akkor lemaradsz az életről.

2012. nov. 26. 23:48
 32/44 anonim ***** válasza:
#31: ja, a kisasszonyt nem féltem, mire mondjuk 30 lesz majd leszokik a jóval idősebb pasikról, szegény pasnyák marad egyedül akkor épp ötvenhez közel.
2012. nov. 26. 23:50
 33/44 anonim ***** válasza:

Netes társkereső?

Beállítod, hogy 25-35 között keresel pasit, felteszel valami nem túl hivalkodó képet, és kész.

2012. nov. 26. 23:50
 34/44 A kérdező kommentje:

Próbáltam már a netes társkeresőt, de túl megbízhatatlannak és hamisnak láttam ( nem beszélve a rengeteg bunkóról...)

Azért köszi a tippet!

2012. nov. 26. 23:51
 35/44 anonim ***** válasza:
Nem-nem, az nem jó, mert a kisasszony a KÜLSŐRE és a VISELKEDÉSRE játszik, ergo javaslom a Doboz nevű szórakozóhelyet a Blahánál, alásszolgája.
2012. nov. 26. 23:52
 36/44 A kérdező kommentje:
Kedves 79%. Ha ennyire szúrom a szemed, miért vagy még mindig itt?
2012. nov. 26. 23:54
 37/44 anonim ***** válasza:
nekem bejön a stílusa, szóval van létjogosultsága a válaszainak.
2012. nov. 26. 23:56
 38/44 A kérdező kommentje:
Igen ám, de én itt legkevésbé sem egy vitalapot akartam indítani, hanem egy választ kapni.
2012. nov. 26. 23:58
 39/44 anonim ***** válasza:

ajánlott egy szórakozóhelyet

tényleg létezik a hely, és férfiak is járnak oda

mi kell még neked?

2012. nov. 26. 23:58
 40/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlott helyet, de ezt leírhatta volna még mielőtt vitába kezd.
2012. nov. 27. 00:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!