Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs már úgy, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs már úgy, mint amikor még középsulis voltam?

Figyelt kérdés

Pár éve még sok középsulis kiscsaj jelezte elég egyértelműen, hogy bejövök neki, ha megláttak mosolyogtak vagy nevetgéltek, rám mutogattak, hangosan mondta az egyik a másiknak, hogy itt jön az a srác. Aztán olyan is volt, hogy megkérdezték van-e barátnőm, vagy odajött hozzám egy lány, hogy bejövök a barátnőjének és menjek már oda hozzájuk.

Manapság meg, ahogy felnőttem már csak szemeznek velem időnként a lányok, esetleg nagy ritkán hátrafordulnak utcán, de ez már tényleg nagyon ritka, inkább csak szemezések vannak, de semmi mosoly vagy egyéb jel. Igaz még év elején volt két csaj, aki kicsit úgy viselkedett, mint a középsulis éveimben, ha bejöttem egy lánynak, mosolygott és rám nézett az egyik, majd rólam beszéltek és még azt is hallottam, hogy aranyos srácnak tart az egyik lány.

Ma már csak a szemezések vannak, de ilyen pocsék téli időben már az is riktább, mert annyira nem is találkozom fiatal lányokkal, akiknek bejövök. Ugyanis felnőttként is, inkább a középsulis lányoknak jövök be, a korombeli lányok észre sem veszenk, pont úgy, ahogy a jelenlegi sulimban sem, igaz ezeknek a lányoknak, kész nőknek már van párjuk tudomásom szerint, de akkor is hiányoznak a középsulis kiscsajo jelzései, ami nem ilyen semmit mondó szemezésből áll csak. Úgy szeretném, ha kellenék a lányoknak, ha kimutatnák, hogy tetszem nekik, legalább egy aranyos kislány mutatná ki, akit aztán agyonölelgetném, mert olyan szerethetnékem van már megint. :D

2012. nov. 26. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
köszönjük
2012. nov. 26. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Az idő megy,és te vele egyetemben öregszel.Most már tenni is kellene valamit.
2012. nov. 26. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!