Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, ha már annyira kanos voltam csúnya fiúként, hogy eddig három tényleg csúnya lánnyal smároltam és ezek közül eggyel pettingeltem is?

Figyelt kérdés
Amúgy néha van, hogy rám írnak facebook-on, hogy helyes vagyok, de mégis a való élet úgy hozta, hogy csak ezeknek a nagyon csúnya lányoknak kellettem eddig. Kettővel hulla részegen csak a smárolásig jutottam aztán azt sem tudtam hol hagytam el őket, a harmadikkal meg józanon ismerkedtem meg neten, aztán úgy látszik őt nem zavarja, hogy csúnya vagyok, de tény, hogy ez a lány annyira csúnya sajnos, hogy nem is kell más fiúnak és szerintem ez is a szerencsém. Vele már eljutottam a pettingig is és dugnék is majd, mert annyira szexmániás vagyok már, ki vagyok éhezve és elég jól titkolom a hétköznapi életben a perverz szexmániámat, mindig is jó fiúnak ismertek, pedig egy szexmániás állat vagyok, de nem szeretnék járni ezzel a lánnyal, mert még azt is szégyellem, ha vele vonulnék végig az utcán, tudom nem szép dolog, de annyira nem jön be szegény, furán hangzik, de mellette magamat is szebbnek érzem már, pedig mindig is rondának tartottam magamat és úgy a lányok sem tolongottak értem, hogy de helyes srác lennék. Én mégis a számomra vonzó lányokra vágyom, nem tudok elleni mit tenni, ez van, sajnos.
2012. nov. 20. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
nem gáz.
2012. nov. 20. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
dugdd meg és hagydd ott
2012. nov. 20. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?:D
2012. nov. 20. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne dugjál vele. Nem érdemled meg azt a lányt.
2012. nov. 20. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szecmániás vagy te, hanem kis kanos tininyomi
2012. nov. 20. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak annyira gáz, mint amennyire nekik, hogy veled voltak. Gondolom, ők is szívesebben lennének egy helyes sráccal. Lehet, ők is szégyellnének veled végigmenni az utcán, úgyhogy ne parázz.
2012. nov. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!