Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon féltem a húgomat, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltem a húgomat, mit tehetek?

Figyelt kérdés

11 éves, naív, semmit sem tud a világról, már nagylány.

Randizgatni is hívják anyám beleolvasott fb beszélgetéseibe( tudom hogy nem szép de ezt most hagyjuk !) és azt mondta anyám hogy olyat is írt neki a srác (nem tudom hány éves) hogy "Ugye nem vágsz pofon, ha egy kicsit megfogdoslak? ;)" Ekkor azt éreztem, hogy megkeresem és rendbeteszem a gyereket.

Mi a francot tehetnék?!

Húgom bátyja.

2012. nov. 26. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze írjál neki facen hogyha nem szál le a húgodról kitéped a bélést a szájából.
2012. nov. 26. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Rakd rendbe a gyereket. Megértem, hogy félted, mert 11 évesen még csak kislány!
2012. nov. 26. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
hugodnak meg tetszenek ezek a szövegek szval ott is van a betyárságból.. nem tudsz mit tenni,ilyen a mai fiatalság.. 14évesen aki szűz az cink.. -.-'
2012. nov. 26. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenesetre azt nem javaslom, hogy tettlegesség legyen a dologból, mert abból te jössz ki rosszul a végén. Ez már nem a vadnyugat. Amit tehetsz az az, hogy megfélemlíted a srácot szóban, írásban, anyád pedig beszélgessen kicsit a húgoddal.
2012. nov. 26. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Beszéljenek a szülők!
2012. nov. 26. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
én is egyszer még cifrábbakat is olvastam, de egyszerűen csak nagyobb volt a szája a kelleténél nem lett belőle semmi, de azért jó vigyázni, valami webcam f@szmutogatás így is volt...
2012. nov. 27. 01:01
 17/19 anonim ***** válasza:

A húgodat így nem tudod megvédeni. Max megutáltatod magad vele. Ha ő nem kész megvédeni magát akkor senki nem lesz az helyette. Az én időmben nem volt facebook mégis volt egy lány áltsuliban aki lefeküdt egy sráccal. Normális srác volt a lány volt kicsit lelki sérült és "sokat látott". Ő csak nagyon szerette volna hogy szeressék azt hiszem.

Ha a húgodban nem él ilyen (mert normális a családja és nem előtte folyik "minden") akkor ez csak gyerekes játszadozás a facen. A húgodnak kell azt mondania, hogy "ne beszélj velem így". Te hiába mondod mert nem lehetsz mindig ott ahol ő. A legjobb ha jóban vagy a húgoddal és beszélgetsz vele gyakran. A legtöbb segítség egy megbízható barát, hogy ha depis ne egy olyan valakihez meneküljön aki esetleg kihasználja a szeretetéhségét.

Az hogy keménykedsz nem segít sokat, ráadásul ha a csaj elfordul miatta tőled még nehezebben fogod tudni megvédeni.

Tapasztalatom szerint a legtöbb srác teljesen ledermed ha konkrét szituációba kerül 17-19 évesen is akár (sokszor idősebben is). Ha valaki szexet kezdeményez tizenévesen az az esetek nagy többségében a lány lesz...

2012. nov. 27. 03:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó szerintem nincs igazad, igenis védje meg a testvére ha tetszik a húgának ha nem. Ő még csak 11 éves nem tudja úgy kezelni a dolgokat ahogy kéne. Megverni szerintem se kéne de én azért elbeszélgetnék a kis csávóval!!!
2012. nov. 27. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja és ha egy 14 éves "akar" valamit egy 11 évestől az szemérem elleni erőszak, nem azt mondom hogy akar is, de keressen a fiú magának 14 éves barátnőt. Előző voltam.
2012. nov. 27. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!