Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért történt ez, mit tehetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez, mit tehetek? Elloptak egy darabot a lelkemből.

Figyelt kérdés

Két hete körülbelül megismertem egy lányt. Valamiért megtetszettem neki és 2 hétig zaklatott, hogy találkozzunk, kitette borítóképnek a dolgokat amiket mutattam neki, hallgatta a zenéimet, playlisteket csinált meg minden. Rengeteget beszélgettünk lényegtelen dolgokról, nem érdekelte semmi csak én. Végül találkoztunk.

Rosszul jött ki a randi, zuhogott az eső, nem volt nálam pénz, nem tudtam magamat adni sajnos, ettől függetlenül szájra puszi volt, mosolygott, másnap rögtön majdnem találkoztunk, de lemondta. Megint egy hétig zaklatott de nagyon intenzíven én meg hittem neki, majdnem találkoztunk, de furcsa dolgokat mondott, hogy ő mást szeret és úgy menjek el vele meg ilyenek. Végül lemondta, én felhívtam, visszahívott, de nem tudtam felvenni a telefont végül nem tudtunk találkozni. Meg is sértettem tudtomon kívül, rámtámadt a facebookon hogy ő nem akart tőlem semmit, hogy én erőltettem rá, hogy találkozzunk, többet nem szeretne velem, még be is szólt aztán letiltott.

Azóta nem tudom elérni.

Nem is érdekelt volna a lány mert nem.... de komolyan mondom ellopott, kiharapott egy darabot a lelkemből ami most nagyon hiányzik.

Sok szálon épülgettek kapcsolataim lányokkal és amikor rámnyomult hirtelen minden rá összpontosult, és most hiányzik.

Próbáltam vele beszélni, telefon, sms, facebook, de nem tudtam, megkértem egy ismerősömet, ő bemásolta miket írt, ilyeneket, hogy átlagos külsejű vagyok, meg hogy óvakodjon tőlem, mert nem hagyom abba a zaklatást, meg hogy élőben nagyon gáz voltam. meg ilyesmi.

felhívott telefonon a csaj 2 percben, nem is hagyta, hogy hozzászóljak lesorolta a sérelmeit, meg hogy amit csinálok az már zaklatás és hagyjam békén és letette. Nem oldott fel a facebookon még mindig úgy csinál mintha minimum megöltem volna az anyját.

Nem értem mi történt. Teljesen tönkretett az egész. Úgy érzem magam mint valami kiszívott narancs, amit elloptak a közértből, kiszívták belőle a nedvet és eldobták az út szélére mert kicsit savanyú volt. Egyébként azért csak hetente tudtunk volna találkozni, mert másik városba járok egyetemre, de annyiszor győzött meg, hogy ez nem probléma, és neki így is jó lenne meg minden, még a találkozó után is!!! hogy teljesen odaadtam magam neki.

Most meg zaklató vagyok.

Nem tudom elfelejteni.

2012. nov. 16. 11:03
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Fel sem tudom dolgozni, nem értem hirtelen mi a baja velem azon kívül, hogy összejött egy másik sráccal akivel gyakrabban tudott találkozni......
2012. nov. 16. 11:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Csak 2 hete ismered ember! Ne nyafogj, hanem hagyd a francba a komolytalan kis pitsát!
2012. nov. 16. 11:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Könnyebb lenne feldolgozni ha feloldana és beszélhetnénk néha pár szót, még azt is elviselném, hogy mással jár.
2012. nov. 16. 11:08
 4/19 A kérdező kommentje:
Komolytalan az tény, de még egy ilyen lány nincs..... amúgy meg határozottan én rontottam el az egészet.
2012. nov. 16. 11:09
 5/19 anonim ***** válasza:
elég nagy baj ha 2 hét után ilyen szintere tudsz kerülni. Mi lesz veled ha egy hosszú kapcsolatod fog majd véget érni???? Már hogyne tudnád elfelejteni.... Emberek 20 év házasség után is tovább tudnak lépni akkor nehogy már Te ne tudj tovább lépni ezután. Ha tényleg ennyire érzékeny vagy akkor erősítsd a leked mert még rengeteg szenvedés vár ha ilyen maradsz.
2012. nov. 16. 11:12
 6/19 anonim ***** válasza:

jesus,ez a narancsos hasonlat elegge odab.sz :D hat,figyelj,ez a lany egyertelmuen zakkant,nem is tudom,miert foglalkozol vele.az elet megy tovabb,annyi lany van meg a vilagon,stb,stb.

de en komolyan nem ertem ezt a sztorit :D

2012. nov. 16. 11:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Sajnos túl könnyen beleélem magam a dolgokba. Egyébként a legtöbb lány így kezel... lehet, hogy én vagyok a zakkant.
2012. nov. 16. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:
nem vagy zakkant csak túl érzékeny ezen kell változtatni na meg ezen a beleélésen. gondolomne akarsz minden kis semmiség miatt igy kaikadni ez neked sem jó. hány éves vagy?
2012. nov. 16. 11:20
 9/19 A kérdező kommentje:

Az ismerősöm is bíztatott, hogy írjak neki sms-eket meg minden mondtam hogy nem, várni kéne. Erre ír, hogy most vagy soha, meg megpróbál beszélni vele.

Erre beszéltek, és még csak meg sem győzte arról, hogy engem mennyire megsértett meg oldjon már fel. Sőt, most ő is letiltott.... pedig meg tudta volna. Lehet, hogy ő meg akart valamit és megsértette, hogy csak az a lány érdekel.

2012. nov. 16. 11:20
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem kiakadok, csak már ott tartok, hogy véget vetek az életemnek, 22 és még nem volt barátnőm..... minden lány nyerni akar, és amikor kiderül, hogy én csak menekülnék a nőkhöz szeretetért hátat fordítanak. Legalább valami kis buta románc kialakulhatott volna, egy komolyabb smár, átvirrasztott romantikus éjszaka....

Lehetett volna ilyen.

Nem tudom miért nem lett..... mintha nem érdemelném meg az ilyen fajta örömet.

2012. nov. 16. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!