Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért történt ez, mit tehetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történt ez, mit tehetek? Elloptak egy darabot a lelkemből.

Figyelt kérdés

Két hete körülbelül megismertem egy lányt. Valamiért megtetszettem neki és 2 hétig zaklatott, hogy találkozzunk, kitette borítóképnek a dolgokat amiket mutattam neki, hallgatta a zenéimet, playlisteket csinált meg minden. Rengeteget beszélgettünk lényegtelen dolgokról, nem érdekelte semmi csak én. Végül találkoztunk.

Rosszul jött ki a randi, zuhogott az eső, nem volt nálam pénz, nem tudtam magamat adni sajnos, ettől függetlenül szájra puszi volt, mosolygott, másnap rögtön majdnem találkoztunk, de lemondta. Megint egy hétig zaklatott de nagyon intenzíven én meg hittem neki, majdnem találkoztunk, de furcsa dolgokat mondott, hogy ő mást szeret és úgy menjek el vele meg ilyenek. Végül lemondta, én felhívtam, visszahívott, de nem tudtam felvenni a telefont végül nem tudtunk találkozni. Meg is sértettem tudtomon kívül, rámtámadt a facebookon hogy ő nem akart tőlem semmit, hogy én erőltettem rá, hogy találkozzunk, többet nem szeretne velem, még be is szólt aztán letiltott.

Azóta nem tudom elérni.

Nem is érdekelt volna a lány mert nem.... de komolyan mondom ellopott, kiharapott egy darabot a lelkemből ami most nagyon hiányzik.

Sok szálon épülgettek kapcsolataim lányokkal és amikor rámnyomult hirtelen minden rá összpontosult, és most hiányzik.

Próbáltam vele beszélni, telefon, sms, facebook, de nem tudtam, megkértem egy ismerősömet, ő bemásolta miket írt, ilyeneket, hogy átlagos külsejű vagyok, meg hogy óvakodjon tőlem, mert nem hagyom abba a zaklatást, meg hogy élőben nagyon gáz voltam. meg ilyesmi.

felhívott telefonon a csaj 2 percben, nem is hagyta, hogy hozzászóljak lesorolta a sérelmeit, meg hogy amit csinálok az már zaklatás és hagyjam békén és letette. Nem oldott fel a facebookon még mindig úgy csinál mintha minimum megöltem volna az anyját.

Nem értem mi történt. Teljesen tönkretett az egész. Úgy érzem magam mint valami kiszívott narancs, amit elloptak a közértből, kiszívták belőle a nedvet és eldobták az út szélére mert kicsit savanyú volt. Egyébként azért csak hetente tudtunk volna találkozni, mert másik városba járok egyetemre, de annyiszor győzött meg, hogy ez nem probléma, és neki így is jó lenne meg minden, még a találkozó után is!!! hogy teljesen odaadtam magam neki.

Most meg zaklató vagyok.

Nem tudom elfelejteni.

2012. nov. 16. 11:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Vagy folyamatosan hazudozok és eljátszom a hideget és minden ilyen lányt megkapok majd. De akkor játszanom kell velük.

Vagy őszínte vagyok és elhajtanak....

2012. nov. 16. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Te magad írtad, hogy szeretetért rohansz a lányokhoz. A nők ráéreznek az ilyenekre, és hidd el, senki nem értékeli, ha azt érzi, hogy csak arra kell a másiknak, hogy legyen valakije. Szépen megnyugszol, elkönyveled, hogy ez nem így működik, és legközelebb okosabb leszel. Ez a lány amúgy is elég ostobának tűnik, szóval szerintem örülj, hogy nem kell vele foglalkoznod többet.
2012. nov. 16. 11:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Én most amilyen állapotban vagyok abszolút megtudlak érteni.

Valamilyen szinten hasonló helyzetben vagyok.

Az volt a gond szerintem, hogy a randi nem jól sikerült, ahogy írtad is, nem tudtál feloldódni, és a csajnak ez nem tetszett, kiábrándult belőled. Te meg folyamatosan szerettél bele. Nah ez a legrosszabb. Én pontosan így jártam a csajjal amúgy...

Az, hogy te minél jobban most meg ragaszkodsz hozzá az meg még jobban ellenszenvet vált ki a csajból.

De itt az is probléma, hogy a csajnak már barátja van ( mint az én esetemben is... )

Most írhatnám, hogy próbáld elfelejteni, de ez hülyeség lenne. Én se tudom elfelejteni a csajt.

Talán úgy tudod ha próbálod kerülni, és nem gondolni rá.

Ami nem egyszerű !!!

2012. nov. 16. 11:30
 14/19 anonim ***** válasza:
valamit biztos nem csinélsz jól ha 2 2évese még nem volt semmilyen kapcsolatod, sokszor fura ahozzáállásuk a fiuknak a lányokhoz és teljersen érthető ha a lányok ettől megisjednek. Ebben egy oylan ember tudna tanácsot adni aki kivülről hogy miket mondasz hogy viselkedsz. hol rontod el. Nekem volt egy fiu barátom akivel ugyanez volt. elkezdte átküldeni a beszélgeéseket és nem hittem a szememnek hogy milyeneket mondd szerencsétlen idegen lánynak. Ezeket árbeszéltük és sok tanávcsot adtam neki mint mondjon stb azóta jóval sikeresebb a lányoknál, de persze nem könnyű mivel elég előnytelen külseje van, de igy is volt már pár randija meg egy két éjszakája is, egynelőre élni akar nem is akar komolyat. De van olyan lány akinek igenis tetszik, persze nem is szupermodelelk de hasonló lányok mint ő. Ja és ez a pasi már 30 mult és egy kapcsolata volt még tiniként utána semmi.
2012. nov. 16. 11:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem 24 évesen volt először barátnőm! Gondolj arra, hogy férfiból vagy és a te időd még csak most jön el! Ezzel a névvel nem lehetsz egy sírós valaki!

Ne legyél ilyen érzékeny és állj a talpadra! Ez a lány egy flúgos idióta, kár még csak gondolnod is rá. A másik ismerősödre szintén! Az a te bajod, hogy túl könnyen adod magad, majd meghalnál egy kis szeretetért. A lányok ebből a szempontból ritka ronda fajzatok, pár kivétellel rühellik az ilyet.

Legyél erős és soha ne hódolj be egyiknek se! Nyugodtan próbálkozz egyszerre több fronton is és ne törődj a véleményükkel! Sipítozhatnak, de ne az érdekeljen, hanem az, hogy egy idő után már ők fognak utánad menni. A nők titkon imádják a nyakas, be nem törhető fickókat, neked is ezt az utat kell követned, ha be akarsz vágódni náluk!

Gyerünk! :)

2012. nov. 16. 11:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, egyébként az vagyok....

nyakas, be nem törthető. de ez a lány meggyőzött, és idő előtt belészerettem.

2012. nov. 16. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
Igaza van a 15-ösnek.
2012. nov. 16. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Szépen eljátszott veled ez a kis csitri!A szűzlánykákra ez jellemző :D
2012. nov. 16. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Légy férfi. Amúgy itt nem lehet igazságot tenni. Az éremnek mindig két oldala van.

Gondolj bele, a másik oldalba:

Sziasztok!

Kb 2 hete megismertem egy srácot. Tök jó zenéket hallgatott, meg érdekes képeket mutatott nekem, így párat ki is linkeltem FB-ra, meg beraktam az egyik képet cover-nek. Meg tök sokat beszélgettünk, mint ahogyan a barátok szoktak.

Elhívott, hogy találkozzunk. Örültem, mert az ember társas lény, meg alapból mindig jó egy haverral találkozni. A srác kicsit furcsa volt. Nem hozott pénzt, így nekem kellett meghívnom egy kávéra. És mikor elbúcsúztunk nagyon erőszakosan csókot akart, hiába mondtam, hogy ne... De azért, hogy mielőbb szabaduljak, egy szájrapusziba beleegyeztem.

Próbáltam még írogatni neki, hátha csak eltévelyedés volt a részéről a dolog, és írtam arról is, hogy értékes ember, de én mást szeretek, és rá, mint barátra nézek. Ő ezt nem igazán értette, elkezdtem neki nem válaszolni, de minden platformon zaklatott tovább. Telefonon, ismerősökön keresztül, stb. Ezért inkább letiltottam mindenhonnan. Később felhívtam, h álljon már le a nyomozgatásaival, meg azzal, hogy utánam kérdezősködik, de még mindig csinálja...

Nem tudom, hogy mit tehetnék, hogyan állíthatnám le :\ Csak 2 hete ismerem, és már ennyire elborult az agya :\ Miért nem tud tovább lépni a dolgon?

Szóval ebből full az jönne le, h egy gyökér pszichopata vagy. Lépj tovább, ne zaklasd, legyen életed.

2012. nov. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!