Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a húgomat, mit tehetek?
11 éves, naív, semmit sem tud a világról, már nagylány.
Randizgatni is hívják anyám beleolvasott fb beszélgetéseibe( tudom hogy nem szép de ezt most hagyjuk !) és azt mondta anyám hogy olyat is írt neki a srác (nem tudom hány éves) hogy "Ugye nem vágsz pofon, ha egy kicsit megfogdoslak? ;)" Ekkor azt éreztem, hogy megkeresem és rendbeteszem a gyereket.
Mi a francot tehetnék?!
Húgom bátyja.
4.#: Igen.
8.# Egyetértek veled, hogy nem kéne, hogy legyen ilyenkor még facebookja, így rengeteg veszélynek van kitéve.
Tudom a gyerek nevét, és hogy ugyan oda jár, mint húgom. De a gyerek profil kép alapján 13-4 éves, eszem eldobom. Úgy sejtem, hogy anyja jön érte suliba, így személyesen nem tudok vele beszélni.
Írjak neki levelet facebookon, hogy mit képzel magáról, hagyja békén a húgomat, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!