Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon féltem a húgomat, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltem a húgomat, mit tehetek?

Figyelt kérdés

11 éves, naív, semmit sem tud a világról, már nagylány.

Randizgatni is hívják anyám beleolvasott fb beszélgetéseibe( tudom hogy nem szép de ezt most hagyjuk !) és azt mondta anyám hogy olyat is írt neki a srác (nem tudom hány éves) hogy "Ugye nem vágsz pofon, ha egy kicsit megfogdoslak? ;)" Ekkor azt éreztem, hogy megkeresem és rendbeteszem a gyereket.

Mi a francot tehetnék?!

Húgom bátyja.

2012. nov. 26. 22:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kell tenned: ''megkeresem és rendbeteszem a gyereket.''
2012. nov. 26. 22:14
 2/19 El Greco ***** válasza:
Hát,mpndjuk odamész,és elég keményen lerendezed vele,hogy csak ne fogdossa a húgodat???
2012. nov. 26. 22:15
 3/19 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
te vagy a hugod bàtyja???????????
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő a húga bátyja. Én meg a nővérem öccse vagyok, mit nem értesz ezen?
2012. nov. 26. 22:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is rendbe szedném, egy 11 éves lányról beszélünk aki még szinte gyerek!! Vagy ha másképp van kérlek világosítsatok fel.
2012. nov. 26. 22:17
 7/19 anonim ***** válasza:
Tedd rendbe!
2012. nov. 26. 22:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
11-éves a lányom.Mi a fr@ncnak kell fb,meg ilyen oldalra regisztrállva legyen?Ki van téve egy hodály veszélynek.Én nem engedek ilyet a lányomnak.Mindennek megvan a maga ideje.Nem vagyok maradi,de felelõs igen a gyermekemért!
2012. nov. 26. 22:23
 9/19 A kérdező kommentje:

4.#: Igen.

8.# Egyetértek veled, hogy nem kéne, hogy legyen ilyenkor még facebookja, így rengeteg veszélynek van kitéve.

Tudom a gyerek nevét, és hogy ugyan oda jár, mint húgom. De a gyerek profil kép alapján 13-4 éves, eszem eldobom. Úgy sejtem, hogy anyja jön érte suliba, így személyesen nem tudok vele beszélni.

Írjak neki levelet facebookon, hogy mit képzel magáról, hagyja békén a húgomat, stb?

2012. nov. 26. 22:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Vagy szólj az anyjának. Többet nem fog próbálkozni.
2012. nov. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!