Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket kérdezzek tőle?
Holnap találkozok egy korombeli lánnyal,és nemjut most hirtelen eszembe semmi,hogy milyen témákban kérdezzek..
tegnap beszéltünk facebook-on,de tetszik a lány,és mondtam neki hogy inkább élőben ismerkedjünk..
hát az én hibám volt..
Nem voltam még ilyen helyzetben..és nem csókoltam meg meg semmi..:/
És ezért összejött egy másik sráccal..:/
Az én hibám volt..de ha tudtam volna hogy van más is..akkor léptem volna egyből..
Nembaj...legalább tapasztalatot nyertem..:)
Hát de kicsit igaza van..lehet hogy tényleg hideg-nek tüntem..ugyértem nem mutattam ki sehogyan..
Nem akartam nyomulósnak tünni..meg azthittem hogy a második randin már megcsókolhatom..
Ő 15,én pedig 16..:)
Ezzel nem értek egyet mert ha bejössz neki akkor elvileg időt kellett volna adnia kettőtöknek, nem pedig egy másik sráccal egyből össze jönni. Az nem baj hogy nem csókolóztatok egyből, mert elkapkodni sem lehet mindent, viszont neked merészebbnek kell lenned, az igaz :)
Attól mert meg csókoltad volna nem hiszem hogy nyomulósnak tűntél volna! Szerintem ne aggódj, ha be jössz neki akkor egy idő után úgy is lesz valami! :)
Másrészt elég fiatalok vagytok, még akármi lehet! :)
Hát remélem hogy majd lesz valami..
De ha nem,akkor lesz majd más..tanultam ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!