Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány hívhat fiút randira?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem vkit a neten.Nagyon szimpi meg minden:)
Nagyon furcsa ha én kérdezem meg tőle h van e kedve találkozni, vagy beülni egy moziba?
17/L
2009. aug. 17. 16:14
1/12 anonim válasza:
nem egyáltalán nem furcsa néha a lány is kezdeményezhet nem csak a fiú
18/F
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne furcsa. Tejlesen természetes dolog :)
4/12 anonim válasza:
Igen, Igen és Igen! A lányok is hívhatnak fiúkat randira... vica-verza! Egyébként ha igent mondott, lehet nem mert kezdeményezni :)
Sok sikert!
5/12 anonim válasza:
sztem hívd meg nyugodtan;)
én legalábbis ha látok egy helyes pasit, akkor minden gond nélkül kezdeményezek.
mindent bele, remélem összejön a randi
6/12 anonim válasza:
Vannak félénkebb fiúk is :) nyugodtan hívd el,de szerintem kell azért azis egy kicsit,hogy a fiúnak follyon a nyála utánad ;) hiszen ez a lényeg,nem?:) legyél nő!
8/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
Mondjuk csak 2x beszéltünk msn-en...de majd 1 kicsit később:)
Nem akarom h könnyen "megszerezhessen"!!:P
2009. aug. 17. 17:42
9/12 anonim válasza:
TE JÓÓ ISTEN!! Bár engem hívna el egy csajszi valahová. Biztos, hogy nagyon örülnék neki. Hívd nyugodtan semmi akadája.vagy ly... nemtudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!