Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan jóképű fiúk akik okosak is, és nincsenek úgy elszállva maguktól?
Mint látod, csak ilyen fiúk vannak.
22/F
Bocsi h belédkötök, de te vagy túl buta h láss kedves kérdező!
Az okosok NINCSENEK elszállva maguktól mert eme tett ostobaságra és butaságra vall!! nem attól lesz vki okos h sokat tud szerinte vmiről, vagy esetleg szakértő saját maga szerint egy témában, hanem attól okos vki, ha az illető a saját belső szemszögéből buta, naív, ostoba, hozzá nem értő, de külső szemszögből a szemlélők pedig rámondják a kérdést miközben úgymond szerintük vmi "lenyűgözőt" tett, hogy: "te valamiféle zseni vagy?" ez a paradoxon pedig úgy történik h sokkal, de sokkal magasabban van az illető viszonyítási rendszere, mint a külső szemlélő és így a "buta" ember rámondja a zsenire aki valójában nem zseni h zseni! egyszerűbb példa:
sétálok a vonaton ami 100 km/ órával megy, a sétálási sebességgel (tegyük fel h menetirányba sétálok) együtt 103 km/h-val haladok de ezt én csak 3 km/órának érzem a vonat belselyében, egy külső szemlélő, aki a sínek mellett az elhaladó vonat mellett sétál, mit lát? vki hozzá képest 100 km/ órával gyorsabban halad (de akár viszonyíthatja a földhöz is, így 103 km/h jön ki mondjuk), tehát minden csak viszonyítás kérdése! amm bocsi h egyes szám első személyben példálóztam, nem akartam belevonni személyemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!