Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan jóképű fiúk akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan jóképű fiúk akik okosak is, és nincsenek úgy elszállva maguktól?

Figyelt kérdés
Ismer valaki ilyet, csak kíváncsiságból.
2012. nov. 26. 12:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mint látod, csak ilyen fiúk vannak.

22/F

2012. nov. 26. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Barátzónában kellene szétnézni nyitott szemmel.
2012. nov. 26. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
mindig igyekezni kell, hogy jobb ember lehessek. Hogy ha valaki jóképű és okos, akkor akarjon másban fejlődni. Szerintem akkor nincs elszállva az ember. Ez számít, de ez nem függ azzal össze, hogy valaki azért van elszállva csak, mert jóképű vagy, mert okos. Nagyon sok nem jóképű és nem okos ember is el tud magától szállni, így persze, hogy vannak olyanok is, mint amit kérdeztél.
2012. nov. 27. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem talán én közel állok ehhez.
2013. jan. 19. 17:54
 15/15 anonim válasza:

Bocsi h belédkötök, de te vagy túl buta h láss kedves kérdező!

Az okosok NINCSENEK elszállva maguktól mert eme tett ostobaságra és butaságra vall!! nem attól lesz vki okos h sokat tud szerinte vmiről, vagy esetleg szakértő saját maga szerint egy témában, hanem attól okos vki, ha az illető a saját belső szemszögéből buta, naív, ostoba, hozzá nem értő, de külső szemszögből a szemlélők pedig rámondják a kérdést miközben úgymond szerintük vmi "lenyűgözőt" tett, hogy: "te valamiféle zseni vagy?" ez a paradoxon pedig úgy történik h sokkal, de sokkal magasabban van az illető viszonyítási rendszere, mint a külső szemlélő és így a "buta" ember rámondja a zsenire aki valójában nem zseni h zseni! egyszerűbb példa:

sétálok a vonaton ami 100 km/ órával megy, a sétálási sebességgel (tegyük fel h menetirányba sétálok) együtt 103 km/h-val haladok de ezt én csak 3 km/órának érzem a vonat belselyében, egy külső szemlélő, aki a sínek mellett az elhaladó vonat mellett sétál, mit lát? vki hozzá képest 100 km/ órával gyorsabban halad (de akár viszonyíthatja a földhöz is, így 103 km/h jön ki mondjuk), tehát minden csak viszonyítás kérdése! amm bocsi h egyes szám első személyben példálóztam, nem akartam belevonni személyemet!

2014. szept. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!