Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha filmezni fogok egy csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha filmezni fogok egy csajjal akkor közbe hogyan nyomuljak rá?

Figyelt kérdés
Hogyan kezdjem el?
2012. nov. 25. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
jó de ez egy lánynak egy szent hártya....bár nem tudom a mai fiatalság ezzel már hogy van....azt tudom, hogy ez fontos egy lány életében, hogy kivel stb....szóval ha akarja rád fog mászni az tuti...
2012. nov. 25. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
De nagy szád van... majd meséld el mi lett végül.
2012. nov. 25. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Amit az első írt nekem nagyon nem jönne be. Ha valaki rögtön a mellemet kezdené fogdosni kb. az volt az utolsó találkozásunk.:D

Inkább így karold át a vállát és húzd kicsit magadhoz és akkor ha veszi a lapot ő is hozzád bújik. Kezdetnek ez legyen ne a hasán keresztül a mellével próbálkozz sztem...

Utána ha hozzád bújt (v ha nem de látod h tetszik neki) akkor már így ráhajolhatsz lassan kb. és lesmárolhatod. És közben foghatod a derekát meg az oldalát és onnan lehet nagyon lassan elindulni a hasát keresztül a melléhez, de ha szűz akkor először még csak smároljatok szerintem.

2012. nov. 25. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Én, mint lány nem javaslom egyből ezt a mellfogdosós témát, mert akkor az jön le neki, hogy csak emg akarod d.gni. A karját stb. simogathatod és akkor meglátod hogy reagál rá és hogy folytadhatod-e
2012. nov. 25. 23:41
 15/18 A kérdező kommentje:
most küldtem neki videót ahogy elefántok dugnak azzal a kérdéssel h. "láttál már ekkorát" csak h. rávezessem a témára de most nem írt erre még vissza...de én szarok rá amíg ígykezeli ezt a témát ilyen tabuként az gáz
2012. nov. 26. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Azzal kezdett volna kezdenünk, hogy hány éves vagy? Elkerültük volna a félreértéseket, most, hogy kiderült hogy 10-nél nem vagy több, tárgytalan a kérdésed
2012. nov. 26. 21:19
 17/18 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok bocs ha ez nem derül ki az írásomból :)
2012. nov. 26. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
a videó küldés volt gáz ....
2012. nov. 27. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!